Juniorit: TPS Juniorijalkapallo ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona 10.5.

TPS Juniorijalkapallo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 10.5. Mauno Koivisto -keskuksen tiloissa BioCityssä. Kokouksen puheenjohtajana toimi ansioitunut pitkän linjan TPS-toimija Aimo Moisander

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, hyväksyttiin menneen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuluvan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokous vahvisti kauden 2023 jäsenmaksuksi 30 euroa. Ehdotetut sääntömuutokset hyväksyttiin esityksen mukaisesti. 

TPS Juniorijalkapallo ry:n puheenjohtaja Raimo Rytö luopui puheenjohtajuudesta, jatkaen kuitenkin hallituksen jäsenenä. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin hallituksen jäsen Petteri Viljanen. Rydön lisäksi hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Mika Vesa, Tommi Suominen sekä uudelle kaksivuotiskaudelle valittu Jouko Peräaho. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin kaksivuotiskaudelle Marko Rajamäki

Hallituksesta jäivät pois erovuoroiset Petteri Niukko ja Jarmo Kähkönen. TPS kiittää Petteriä ja Jarmoa arvokkaasta juniorijalkapallon eteen tehdystä työstä! 

TPS Juniorijalkapallon kausi 2022 oli taloudellisesti ja toiminnallisesti haasteellinen, mutta tilanne saatiin vakautettua väliaikaisen toiminnasta vastanneen johtajan Ari Ahon ja hallituksen johdolla. Kehitystyö jatkuu myös kuluvalla kaudella ja tähän myös uusi hallitus on sitoutunut.  

Sääntömuutosten myötä seuraava TPS Juniorijalkapallo ry:n kokous on syys–lokakuussa järjestettävä syyskokous. Kokouksesta tiedotetaan erikseen seuran kotisivuilla ja viestintäkanavissa. 

Lisää uutisia