TPS juniorijalkapallo päätti kauden yli 600 hengen voimin

TPS juniorijalkapallo päätti kauden 2013 yhteistyökumppaninsa Tallink Silja Linen yhden päivän saaristoristeilyllä viime viikonloppuna. Päättäjäisiä lähti juhlistamaan reippaasti yli 600 tepsiläistä. Mukana oli tietysti pelaajia ja seuran taustajoukkoja, mutta ilahduttavan paljon myös vanhempia.

– Saimme erittäin hyvää palautetta tapahtumasta jo paikan päällä. Saimme myös hyviä vinkkejä tulevaisuuden suhteen, TPS juniorijalkapallon toimistopäällikkö Johanna Leppänen kiittelee. 

– Muutamat joukkueet olivat yhdistäneet tapahtumaan myös vanhempain palaverin. Joukkueiden kannattaisikin jatkossa miettiä, että kannattaisiko kauden päättäjäiset ja vanhempain tapaamiset yhdistää. Laivalla on muutenkin loistava tilaisuus tutustua muiden ikäluokkien joukkueiden taustajoukkoihin sekä yleensäkin vaan muihin tepsiläisiin, Leppänen vinkkaa.

Päättäjäistilaisuudessa palkittiin jokaisesta TPS:n yksittäisestä juniorijoukkueesta kolme pelaajaa. Palkintonimikkeet olivat vuoden joukkuepelaaja, taidoiltaan kehittynein pelaaja sekä tunnollisin harjoittelija. 

Kaikki Suomen ikäkausimaajoukkueissa ensimmäistä kertaa pelanneet tepsiläiset saivat omat varustelahjakortit. Senioritepsiläiset, TPS:n naisjaosto ja Turun Palloseura ry palkitsivat ansioituneita TPS-junioreita stipendein. Suomen A-maajoukkueen ja TPS:n entinen päävalmentaja Olavi Laaksonen lahjoittama kiertopalkinto annettiin kauden parhaalle maalivahdille, joka oli liigassakin jo debytoinut Jere Aalto.

Tapahtuman viihdepuolesta vastasi beatboxaaja RudiRok, joka vetäisi hauskat ohjelmanumeronsa niin meno- kuin paluumatkallakin. Tepsiläiset näkivät myös kolme uutta TPS-aiheista jalkapallovideota, joissa edettiin junioritasolta aina kansainvälisille kentille asti.

Lisää uutisia