TPS Juniorijalkapallo ja HedCoach toteuttavat seurayhteisötestin

TPS Juniorijalkapallo lähestyy seuran toimihenkilöitä sekä vanhempia seurayhteisötestin muodossa. Testit lähetetään sähköpostilla jo tänään ja vastausaikaa on 6.12. kello 23.45 saakka. Mikäli kuulut edellä mainittuihin ryhmiin, mutta et syystä tai toisesta testiä saa, voi seuran jäsenrekisteriin merkityissä yhteystiedoissasi tällöin olla puutteita.

Mistä oikein on kyse?

Toteutamme testin yhteistyössä HedCoach for Sportin kanssa. HedCoach on kehittänyt suomalaisen urheilun tarpeisiin tiedolla johtamisen alustan, Urheiluseura 2.0:n, josta saamme seura- ja joukkuekohtaista vertailutietoa. Tiedon avulla tunnistamme seuratoimijoiden tavoitteet, jolloin pystymme kohdistamaan tehokkaammin esimerkiksi käytössä olevat resurssit sekä tukemaan heidän polkuaan TPS:n seuratoimijoina. Nyt on siis jälleen mahdollisuus vaikuttaa seuramme toimintaan! Osallistumalla ja vastaamalla seurayhteisötestiin omien tuntemusten ja kokemusten perusteella saat äänesi kuuluviin ja olet mukana kehittämässä TPS Juniorijalkapallon yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta sekä vastuullista seuratoimintaa. Seurayhteisötesti on tarkoitettu kaikille seuratoimijoille.

Vastaaminen ja tulokset

Seurayhteisötesti toteutetaan siis 30.11.–6.12.2023 välisenä aikana. Testi sisältää 16 perusväittämää, joiden lisäksi kartoitetaan harrastamisen inhimillisiä ja taloudellisia kustannuksia. Yhteenkuuluvuuden rakentaminen on koko seurayhteisön yhteinen oppimisprosessi ja jokaisen vastaajan näkökulma on yhtä tärkeä.

Testiin vastaaminen tapahtuu anonyymisti eli vastauksia ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin. Vastaukset tullaan yhdistämään ainoastaan ikäluokkiin/joukkueisiin, joissa henkilöt toimivat. Vastaajan tietoja ei säilytetä, eikä luovuteta eteenpäin.

Tiedotamme tuloksista myöhemmin yhteistyössä HedCoachin kanssa.

Mikä on HedCoach?

HedCoach on riippumaton toimija, jonka arvopohjana on luottamus, tavoitteellisuus ja yhteenkuuluvuus. HedCoach for Sportsin missiona on palvella monipuolisesti strategisten muutosten edistämistä liikunnan ja urheilun kentällä. Lisätietoja konseptista löydät täältä sekä täältä.

Valokuva: Janne Hirvensalo

Lisää uutisia