TPS-joukkueella testiviikko

Vaikka Turussa vietetään paraikaa talvilomaa, niin TPS-joukkueen viikko on kuitenkin kulunut työntäyteisissä merkeissä. Joukkueella on nimittäin tällä viikolla tietyin väliajoin järjestettävät testit. Eilen mitattiin pelaajien nopeutta ja tänään keskitytään kestävyyteen.

– Testeillä mittaamme missä joukkue menee fyysisesti, miten treeni on purrut pelaajiin. Itse asiassa näitä mitataan periaatteessa jatkuvasti ja teemme testejä vastaavia harjoitteita joukkuetreeneissä. Eilen nopeustestien tulokset olivat oikein hyvät ja tänään jatketaan siis kestävyystesteillä, päävalmentaja Marko Rajamäki valottaa.

Tämä viikko on TPS:lle taukoa peleistä, joten fyysisesti kovat testit järjestettiin luonnollisesti juuri nyt.

– Tämä päivä ja eilinen sujuu näiden parissa ja nämä testit ovatkin viikon kovimmat treenit. Ensi viikolla jatkamme taas pelin muodossa. Tähän saakka talvi on mennyt hyvin, meillä on suhteellisen terve joukkue ja loukkaantumisia ei juurikaan ole ollut.

TPS-joukkue on treenannut täysillä vuoden alusta alkaen, mutta pientä talvilomaa pelaajillakin on tiedossa viikonloppuna.

– Pelaajat ovat tehneet nyt todella hyvin töitä seitsemän viikkoa, ilman juurikaan vapaita. Näiden testien jälkeen on luvassa pelaajien ensimmäinen pieni ”loma” sitten joulutauon, kun viikonloppuna joukkueella on kolme päivää vapaata, Rapa kiittelee.

Lisää uutisia