TPS-JJK -ottelussa lauantaina 31.8. ohjelmaa lapsille

Lauantaina 31.8. klo 16.00 (Huom! poikkeuksellinen alkamisaika) Veritas Stadionilla pelattava TPS-JJK on perhepeli, jossa on mukavaa ohjelmaa lapsille. Lisäksi otteluun on tarjolla edullisia perhelippuja stadionin pääkatsomoon.

Lasten ohjelma järjestetään pääkatsomon kioskikerroksessa (2. krs), johon on pystytetty lapsille oma piste. Pisteen ohjelma:

Kasvomaalausta!
Ota vaikka TPS-logo tai Mehukatti koristamaan ihoasi. Kasvomaalarit ovat paikalla klo 15.00 alkaen aina toisen jakson alkuun asti. Kasvomaalauksen tarjoaa Marli.

Haasta TPS-pelaajat FIFA 2013 Xbox-peliin!
Paikalla on Duarte Tammilehto ja Matej Hradecky klo 15.00-16.00. Haasta pelaajat Xbox-peliin – saat TPS-heijastimen! Pelin tarjoaa Gigantti.

Osallistu TPS-visaan ja voita nappikset Agüeron nimmarilla!
Vastaa kolmeen TPS-aiheiseen kysymykseen ennen ottelun alkua. Kakkien oikein vastanneiden kesken arvotaan PUMA:n lahjoittamat Sergio Agüeron nimmarilla varustetut evoSPEED nahkaiset nappikset!

Liity TPS:n maksuttomaan lasten kerhoon, Tiikeriklubiin!
Pisteellä voit myös liittyä TPS:n maksuttomaan lastenkerhoon alle 13-vuotiaille. Halutessasi pääset heti seuraavana päivänä treenaamaan TPS-pelaajien kanssa klubilaisten omaan Tiikeripäivään!

Lisäksi ottelun jälkeen stadionin parkkipaikan puoleisilla uloskäynneillä on jaossa Mehukatti Hedelmävälipaloja.

Otteluun on tarjolla edullisia perhelippuja stadionin pääkatsomoon seuraavasti:
2 aikuista ja 1 lapsi: 25 euroa
– jokaisesta lisälapsesta +4 euroa
1 aikuinen ja 2 lasta: 20 euroa
– jokaisesta lisälapsesta +4 euroa

Lapsen ikäraja on alle 17 vuotta. Perheliput ovat myynnissä stadionin päälipunmyynnissä ottelupäivänä alkaen klo 15.00. Perhelippua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tervetuloa TPS-JJK -perhepeliin!

Lisää uutisia