TPS-JJK -juhlapäivän ottelun ohjelma ja aikataulu

Maanantaina 21.5. klo 18.30 pelattava TPS-JJK on Veikkausliigan juhlapäivän ottelu! Jännittävän liigamatsin lisäksi juhlapäivässä saadaankin nauttia myös muusta mukavasta oheistoiminnasta, joten Paavo Nurmi Stadionille kannattaa tulla maanantaina jo hyvissä ajoin!

Stadionin portit aukeavat juhlapäivän ottelussa poikkeuksellisesti jo klo 17.00! Ennen varsinaista liigaottelua kentällä pelataan esiottelu Turun Nappulaliigan legendaarista itä-länsi -kamppailua mukaillen. 30. minuuttia kestävä esiottelu pelataan klo 17.15-17.45. Petteri Nummelinin ja Jarno Heinikankaan kipparoimien esiottelun joukkueiden alustavat kokoonpanot voi katsoa tästä.

Lisäksi kentällä nähdään ennen TPS-JJK -ottelun alkua perinteinen nappulamarssi, jossa Turun Nappulaliigan kaupunginosajoukkueet ja nappulat esittäytyvät. Nappulat saapuvat Paavo Nurmi Stadionin kentälle n. klo 18.10.

Juhlapäivän otteluun 100 ensimmäistä saa Veikkaus-kortilla liput kaksi yhden hinnalla! Etu on voimassa stadionin lipunmyyntipisteissä alkaen klo 17.00. Liput ovat stadionin aurinkokatsomoon (toinen lippu normaalihintainen 13 €). Lisäksi Veikkaus-kortin haltijat saavat ottelun tauolla Iloa Elämään -tapahtumayllätyksen, joten kortti kannattaa ehdottomasti ottaa matsiin mukaan!

Juhlapäivässä on mahdollista nähdä myös Veikkausliigan mestaruuspokaali ja kuvata itsensä pokaalin kanssa! Pokaali on nähtävissä ottelun tauolla TPS:n klubiteltan vieressä.

Lisäksi Suomen Punainen Risti on ottelussa pitämässä ensiapurastia, johon voi tulla harjoittelemaan ensiaputaitoja, testata omaa ensiapuosaamista ja tutustua ensiapulaukun sisältöön. SPR:n piste sijaitsee stadionin tenniskenttien puoleisessa päädyssä ja on auki klo 17.15 alkaen.

Liput TPS-JJK -otteluun saa edullisimmin ennakkoon TPS:n nettilipunmyynnistä.

Tervetuloa viettämään jalkapallon juhlapäivää TPS-JJK -otteluun!

Lisää uutisia