TPS jatkaa Sami Hyypiä Akatemian yhteistyöseurana

TPS jatkaa toiselle kaudelle Sami Hyypiä Akatemian yhteistyöseurana. TPS oli mukana jo SHA:n kaksivuotisessa pilottivaiheessa ja nyt TPS on valittu jatkamaan yhteistyöseurana myös heinäkuuhun 2015 saakka. Lisäksi TPS on nyt valittu SHA:n yhteistyöseuraksi myös tyttöpuolella seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

– SHA-yhteistyön ensimmäiset kaksi vuotta ovat olleet meille menestystarina ja uudelleenvalinnan myötä poikapuolella aloitettu pelaajakehitysprojekti saa nyt jatkoa. SHA:n toiminta ja linjaukset ovat tärkeässä roolissa myös SWU-toiminnan kehittämisen kannalta ja tavoitteenamme onkin jakaa SHA:n hyötyä koko alueen jalkapallon kehittämiseksi, TPS Juniorijalkapallon valmennuspäällikkö Tommi Pikkarainen linjaa.

– Tyttöpuolella pääsemme nyt puolestaan aloittamaan täysin uuden projektin pelaajakehitystoiminnassa. Valinta SHA:n yhteistyöseuraksi myös tyttöpuolella osoittaa, että tekemämme työ tyttöjalkapalloilussa on jo arvioitu valtakunnallisesti laadukkaaksi. Nyt aiomme panostaa tyttöjalkapallotoimintaan entistä enemmän. Tulemme kehittämään SWU-toimintaa myös tyttöpuolella ja SHA-valinta onkin merkittävä askel koko Turun seudun tyttöjalkapallon kehittämiselle, Pikkarainen huomauttaa.

Lisää uutisia