TPS järjesti Tiikeripäivän yli 200 lapselle

TPS järjesti jo viidennen kerran lasten Tiikeripäivän lauantaina Kupittaalla. Tiikeripäivässä kaikki halukkaat alle 13-vuotiaat jalkapalloilijanalut pääsivät futiskentälle pitämään hauskaa TPS:n liigajoukkueen pelaajien ja valmentajien kanssa. Paikalla oli tietenkin myös Tixu-Tiikeri!

Tiikeripäivään osallistui yli 200 lasta, ja paikalla oli todellakin kaikki ikäryhmät nollan ja 12 väliltä! Tapahtuma alkoi Marko Rajamäen ja Diego Corpachen vetämillä alkutreeneillä, jonka jälkeen juniorit pääsivät kiertämään TPS:n edustusjoukkueen vetämillä erilaisilla futisrasteilla. Isommilla ja pienemmillä, kuten myös ns. ”bambinos”-ryhmällä, oli omat rastit. Tapahtuman päätteeksi oli tietenkin nimmareiden keruuhetki. Myös Tixu sai jakaa nimmareita kunnes tassu oli kipeä! Jokainen osallistuja sai myös kotiinviemisiksi TPS-paketin, jossa oli muun muassa joukkuekuvakortti ja ottelulehtiä.

TPS:n facebook-sivuilla on yli 70 kuvaa tapahtumasta, joten sinne kannattaa mennä katsomaan kuvia päivän tunnelmasta. TPS:n facebook-sivut löydät tästä.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille hauskasta päivästä!

Lisää uutisia