TPS järjestää Kick Off -tapahtuman perjantaina Pikku-Torressa

TPS järjestää kannattajilleen ja yhteistyökumppaneilleen Kick Off -tapahtuman perjantaina 29.4. klo 18.00 alkaen ravintola Pikku-Torressa (os. Yliopistonkatu 30). Pikku-Torren screeneiltä näkyy totta kai myös perjantaina pelattava Miesten Ykkösen ottelu FF Jaro-TPS, joka potkaistaan käyntiin klo 18.30.

Tilaisuudessa ennakoidaan illan kamppailua sekä haastatellaan kokoonpanon ulkopuolella olevia TPS-pelaajia. Ottelun tauolla kuullaan myös TPS jalkapallon muita kuulumisia, sekä järjestetään TPS-aiheinen tietovisa. Lisäksi ottelun jälkeen pidetään huutokauppa, jossa huudetaan viime kauden aitoja pelipaitoja (Game Worn) sekä entisten kovien pelimiehien pelipaitoja nimikirjoituksilla.

Luvassa myös huipputarjouksia! Myynnissä mm. pääsylippuja alennetuin hinnoin kauden kotiavaukseen TPS-KTP perjantaina 20.5. Tilaisuudessa on mahdollista hankkia myös TPS:n kausikortteja ja silloin kaupan päälle saa oman TPS-kaulahuivin. Nämä edut ovat voimassa vain siis perjantaina Pikku-Torressa.

TPS ja ravintola Pikku-Torre toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan illasta ja jännittävästä ottelusta!

Lisää uutisia