TPS järjestää kesäkuussa perinteisen kesäkerhon

TPS:n perinteinen kesäkerho järjestetään Vähä-Heikkilän koululla 3.–20.6.2024 arkipäivisin kello 8.30–16.30 (poikkeuksena juhannusaaton aatto 20. kesäkuuta, jolloin kerho suljetaan kello 15.00). Kerho on suunnattu 2013–2017 syntyneille lapsille asuinpaikasta riippumatta. 

Kesäkerhossa ohjelma on monipuolista ja muodostuu lapsiryhmän koon ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Kerhopäivät koostuvat leikistä, peleistä, liikunnasta, askartelusta sekä retkistä lähiympäristöön. Halukkaille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan jalkapalloa lähikentällä, mutta varsinaista jalkapallovalmennusta ei kerhossa ole. Kerhon hintaan sisältyy joka päivä lämmin lounas sekä välipala. Lounaan toimittaa TPS:n jääkiekkohallin kahvio. 

Kerhomaksut

  • 100€/ viikko
  • 90€/ juhannusviikko (4pv)
  • Sisaralennus -10€/viikko toisesta lapsesta. 

Kerhoviikko/-viikot laskutetaan toukokuussa ja kerho tulee olla maksettuna ennen kerhoviikon alkua. Kesäkerhon voi perua maksutta 10pvä ennen kerhoviikon alkua, jonka jälkeen emme hyvitä kerhomaksuja. 

TPS:n kesäkerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja kesäkerhon ajaksi. 

Lisätiedot

Mari Järvinen, mari.jarvinen@tps.fi

Ilmoittautuminen päättyy 27.5.2024, tämän jälkeen mahdollisista vapaista paikoista voi kysyä sähköpostitse Mari Järviseltä. 

Lisää uutisia