TPS jalkapallon velkasaldo putosi reiluun 50.000:een euroon

TPS jalkapallo on saanut neuvoteltua suurimman osan lainoistaan kokonaan anteeksi. TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, rasitteena on ollut yhteensä noin 450.000:n euron suuruinen lainataakka, joka on koostunut kolmesta erillisestä lainasta. Lainat on otettu vuosina 2006 ja 2013.

TPS:n lainaneuvottelut ovat päättyneet parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kahden suurimman velkavastuun osalta. Molemmissa tapauksissa TPS saa järjesteltyä velkansa kokonaan pois. TPS:n nykyisten lainojen takaajat osallistuivat näin erittäin merkittävällä osuudella seuran taloustalkoisiin. TPS jalkapallon lainojen yhteismääräksi jää enää reilut 50.000 euroa, jota varten on olemassa erillinen maksusuunnitelma.

-Kaikki nämä kolme tahoa ovat osoittaneet suuren TPS-sydämensä ja tehdyt ratkaisut auttavat meitä nyt aivan olennaisesti eteenpäin. Kiitän koko seuraorganisaatiomme puolesta heitä tästä joustavuudesta. Myös joukkorahoitusantimme on lähtenyt suotuisissa merkeissä eteenpäin, mutta tarvitsemme vieläkin tietysti apua. Hätäämme on vastattu kuitenkin jo nyt hienolla tavalla, kun seura on saanut satoja uusia sitoutuneita omistajia taakseen, FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Österlund kiittelee.

FC TPS Turku Oy avasi 1.4. kaikille avoimen joukkorahoitusannin, jonka tavoitteena on kerätä 400.000 euroa seuran taustayhtiön taseen vahvistamiseksi sekä maksuvalmiuden parantamiseksi. Joukkorahoitusannin minimitavoitteesta on saavutettu ensimmäisen reilun viikon aikana jo yli 45%. TPS:n joukkorahoitusanti päättyy 14.6. 2016.

Lisää uutisia