TPS Jalkapallon uusi verkkokauppa on nyt avattu

TPS Jalkapallo on avannut uuden verkkokaupan, joka kantaa nimeä TPS Fanshop. Verkkokaupassa on myynnissä upeita mustavalkoisia kannattajatuotteita. Valikoimasta löytyy huppareita, collegepaitoja, T-paitoja, takkeja, pipoja, lippiksiä ja monia muita TPS-tuotteita.

TPS Jalkapallon uusi verkkokauppa löytyy osoitteesta https://fanshop.fi/fctps/. Uutta verkkokauppaa hallinnoi Fanmerch Finland Oy. Koska PUMAn pelipaidat ja Klaimet x TPS -malliston vaatteet tulevat muista kanavista, ne ovat toistaiseksi tilattavissa vain TPS Jalkapallon vanhan verkkokaupan kautta.

Tepsin uusi verkkokauppa tuo mukanaan aiempaa laajemman mustavalkoisen tuotevalikoiman. TPS Fanshopin valikoimassa on jo nyt paljon uusia tuotteita ja lisää tuotteita on suunnitteilla, muun muassa TPS-huivi. Asiointi TPS Fanshopissa on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, ja samalla uusi verkkokauppa selkeyttää kannattajatuotteiden myynnin kokonaisuutta myös seuran näkökulmasta.

– TPS Jalkapallon verkkokauppa on toiminut pitkälti talkoopohjaisesti, mikä ei varmasti ole ollut paras vaihtoehto kannattajatuotteiden myynnin organisoimiseksi. Olemmekin jo pidempään etsineet kumppania, joka pystyisi ottamaan vastuulleen koko verkkokauppamme toimitusketjun aina suunnittelusta tuotantoon ja logistiikasta asiakaspalveluun. Fanmerch Finland on osoittanut yhteistyömme alusta lähtien proaktiivista otetta ja aitoa halua kehittää tarjontaamme. Loppujen lopuksi yhteisymmärrys löytyikin nopeasti, taustoittaa TPS:n verkkokauppaprojektia koordinoinut Arto Kuuluvainen.

– Huomasimme vuoden 2023 loppupuolella legendaarisen TPS Jalkapallon etsivän uutta kumppania uudistamaan seuran kannattajatuotteita sekä verkkokauppaa. Tiesimme heti Fanshop-palvelumme olevan Tepsille oikea ratkaisu, joten tähän oli myös tartuttava. Aktiivisten keskustelujen jälkeen saimme nopeasti yhdessä muodostettua selkeän kokonaiskuvan siitä, mitä TPS:n verkkokaupan tulee vuodesta 2024 eteenpäin tarjota. Meille on kunnia-asia päästä suunnittelemaan yhdessä TPS:n kanssa uutta merchandise-mallistoa. Samalla otamme myös täyden vetovastuun verkkokaupan asiakaspalvelusta ja toiminnasta ylipäänsä, summaa Fanmerch Finlandin omistaja Tomi Tekkala.

Lisää uutisia