TPS jalkapallon uusi mobiilisovellus on julkaistu

TPS jalkapallo on julkaissut uuden mobiilisovelluksen. ”FC TPS” –sovellus on ladattavissa nyt Google Play -kaupassa ja lähipäivien aikana myös App Storessa. TPS jalkapallo toteuttaa mobiilisovelluksen yhteistyössä turkulaisen Wallasvaara Engagen kanssa. Uuden mobiilisovelluksen käyttöominaisuuksiin kuuluvat mm. mobiilimyynti ottelutapahtumissa, lippukauppa, tuoreimmat seurauutiset sekä äänestystoiminnot. Mobiilisovelluksen palvelumuotoja tullaan myös kehittämään lanseerausvaiheen jälkeen.

– Me haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti sekä hyödyntää samalla uusinta tekniikkaa. Uudessa mobiilisovelluksessamme yhdistyvät ottelutapahtumien tuotemyynti sekä yleinen informatiivinen puoli. Asiakkaamme voivat nyt ostaa kotiotteluissamme jonottamatta syötävää, virvokkeita sekä myös alkoholijuomia. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät luottokortit, TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen taustoittaa.

– Mobiilisovellus tuo myös joukkuetta koskevan informaation asiakkaiden lähelle, kuten lippukaupan tai tuoreimmat uutiset. Mobiilisovelluksen käyttäjät pääsevät myös äänestämään jokaisen kotiottelun parasta pelaajaa. Kehittelemme parhaillaan myös muita palvelumuotoja. Otammekin kehitysideoita ja palautetta erittäin mielellämme vastaan, Tuominen muistuttaa.

– TPS:n uudella mobiilisovelluksella voi tehdä juoma- ja ruokaostoksia jo tämän illan TPS-FC Inter -ottelussa. Tilattuja tuotteita varten on olemassa erillinen noutopiste pääkatsomon kioskikerroksessa. Kioskikerroksessa on myös anniskelupiste, jossa on mahdollisuus maksaa uudella sovelluksella. Myös anniskelukatsomon yläpuolella olevalla terassilla on oma myyntipiste, jossa voi maksaa sovelluksella käteisen lisäksi. Ravintolakerroksen keskimmäinen myyntipiste on tänään ainoastaan Heineken VIP -loungen asiakkaiden käytössä, Tuominen vielä opastaa.

TPS:n mobiilisovelluksen julkaisujärjestelmä on Audience Engage™ -sovellusalusta ja maksuliikenne tapahtuu PayIQ -järjestelmän kautta.

Wallasvaara Engage ja PayiQ ja ovat jo toteuttaneet vastaavanlaiset palvelukokonaisuudet Paavo Nurmi Gamesien, Suomen Pesäpalloliiton sekä muutaman muun urheiluseuran kanssa.

Lisää uutisia