TPS jalkapallon uusi mainostoimisto on Jabadabaduu

TPS on aloittanut yhteistyön Mainostoimisto Jabadabaduun kanssa. Jabadabaduu vastaa jatkossa TPS jalkapallon yleisestä visuaalisesta ilmeestä sekä muusta markkinointi- ja mainosyhteistyöstä monivuotisella sopimuksella.

– Tarvitsimme joustavaa, osaavaa ja luovaa mainostoimistoa oman myyntimme, markkinointimme ja viestintämme tueksi. Jabadabaduussa on jo entuudestaan vahvaa osaamista urheilumarkkinoinnista, joten puhuimme samaa kieltä alusta alkaen. Yhteistyö on lähtenyt jo käytännön tasolla hyvin liikkeelle ja olemme todella tyytyväisiä esimerkiksi uuteen visuaaliseen ilmeeseemme, TPS jalkapallon tapahtumapäällikkö Janne Kytölä kiittelee.

– Olemme iloisia, että pääsimme aloittamaan yhteistyön TPS jalkapallon kanssa. Yhteistyömme näkyy jo alkavalla Veikkausliigakaudella esimerkiksi TPS jalkapallon uudistuneena visuaalisena ilmeenä sekä myös monipuolisena brändimarkkinointina. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä seuran kanssa myös erillisia kampanjoita, Mainostoimisto Jabadabaduun toimitusjohtaja Janne Siljamäki taustoittaa.

– Meillä on tänä vuonna juhlavuosi, kun 30 toimintavuotta tulee täyteen. Siihen kokonaisuuteen sopii erinomaisesti yhteistyö perinteisen turkulaisen jalkapalloseuran kanssa. Yrityksemme yksi painopisteistä on juuri urheiluun liittyvän markkinoinnin kehittäminen. Itse urheiluseurahan on myös oma media ja yhteistyökumppanit hakevat seurayhteistyöstä liiketaloudellista hyötyä entistä enemään myös siitä näkokulmasta, Siljamäki vielä painottaa.

Mainostoimisto Jabadabaduu on vuonna 1990 perustettu monikanavaisen markkinointiviestinnän ja verkkoratkaisujen asiantuntija, jolla on aito kyky nähdä, sekä taito tehdä. Jabadabaduulla on toimipisteet Turussa, Porissa sekä Raumalla. 

Lisätietoja Mainostoimisto Jabadabaduusta: https://www.jabadabaduu.fi/

Lisää uutisia