TPS jalkapallon taustayhtiön tappiot pienenivät

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on saanut viimeisimmän tilikautensa tilinpäätöksen valmiiksi. FC TPS Turku Oy:n tilinpäätös näyttää tappiota yhteensä 128.269,10 euroa. Juuri valmistunut tilinpäätös on aikajaksolta 1.12.2014-30.11.2015. TPS jalkapallon kaksi edellistä tilikautta sitä ennen tuottivat lukujen valossa selvästi raskaammat tappiot. FC TPS Turku Oy:n tavoitteena on kääntää liiketoiminta pysyvästi voitolliseksi.

– Halusimme tiedottaa talouslukemistamme avoimesti heti ja nämä luvut ovat hyvin odotettuja. Suunta on nyt oikea ja pystymme elämään tämän tilanteen kanssa. Kevensimme erityisesti hallintorakennettamme kesken viime tilikauden ja sen tulokset näkyvät selkeämmin vasta nyt meneillään olevalla tilikaudella. Olemme vastaavasti saaneet lisävoimia myyntiimme ja uskomme myös sen näkyvän niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. TPS jalkapallon omistuspohjaa tullaan myös laajentamaan ja tiedotamme siihen liittyvistä toimenpiteistä aivan lähiaikoina, FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Österlund taustoittaa.

TPS aloitti jo vuonna 2013 rajun kulukuurin, jonka seurauksena edustusjoukkuetta nuorennettiin rajusti. TPS putosi sen seurauksena kauden 2014 jälkeen Ykköseen, jossa se aloittaa nyt toisen kautensa. TPS:n pelastusoperaatiota saapui urheilullisella puolella johtamaan Mika Laurikainen, joka aloittaa nyt kolmannen peräkkäisen kautensa päävalmentajana. TPS solmi Laurikaisen kanssa vasta myös uuden jatkosopimuksen, joka ulottuu kauden 2017 loppuun asti. Laurikaisella on myös kaksi optiokautta sopimuksensa jälkeen.

– Urheilullinen puoli on kehittynyt ihan suunnitellussa aikataulussa. Asetimme tavoitteeksi, että palaamme Veikkausliigaan viimeistään kauden 2017 päätteeksi. Taistelimme jo viime vuonna noususta aivan viimeisille kierroksille asti. Päävalmentaja Mika Laurikainen on tehnyt pitkäjänteistä työtä ja tuloksekasta jälkeä nuoren joukkueensa kanssa, Österlund kiittelee. 

Lisää uutisia