TPS Jalkapallon miesten, naisten ja juniorien uutiset samalle sivustolle

TPS Jalkapallo keskittää jatkossa kaiken seuraa koskevan uutissisällön fc.tps.fi-sivustolle. Muutoksella TPS haluaa viestiä, että seuran miesten, naisten ja juniorien joukkueet muodostavat yhdessä TPS Jalkapallon.

TPS Jalkapallo käynnisti viime vuonna yhdessä yhteistyökumppaninsa Sivustamon kanssa seuran kotisivujen uudistusprojektin. Uudistetut, modernit kotisivut tullaan ottamaan käyttöön myöhemmin tänä vuonna.

TPS-juniorien uutiset – ja osin myös seuran naisten edustusjoukkueen uutiset – ovat aiemmin löytyneet tpsjuniorijalkapallo.fi-sivustolta. TPS Juniorijalkapallo ry:n vanhat kotisivut oli rakennettu Jopox-palvelun ympärille, jonka käytöstä seura nyt vuodenvaihteessa luopui. Jatkossa TPS-juniorien jäsenrekisterinä ja sisäisenä tiedotuskanavana tulee palvelemaan myClub (tpsjalkapallo.myclub.fi). TPS-juniorien ulkoinen viestintä tullaan keskittämään jatkossa fc.tps.fi-sivustolle, ja muun muassa juniorivalmentajien yhteystiedot ja turnausinfot löytyvät jatkossa osoitteesta fc.tps.fi/fi/juniorit. TPS Juniorijalkapallon vanha, osoitteessa tpsjuniorijalkapallo.fi toiminut sivusto on suljettu.

Lisää uutisia