TPS jalkapallon ja TPS jääkiekon yhteinen seurakortti on taas myynnissä

TPS jalkapallon ja TPS jääkiekon yhteinen seurakortti on jälleen myynnissä. TPS lanseerasi helmikuussa 2018 uuden yhteisen seurakortin, joka toimii molempien lajien yhteisenä kausikorttina. TPS jalkapallon osalta uusi seurakortti koskee koko kautta 2019 ja TPS jääkiekon osalta runkosarjaa 2019-2020.

TPS:n seurakortin hinta on kertaostona alk. 289,00 € (sis. alv 10% sekä Ticketmasterin käsittelykulun 4 €). Seurakortin voi maksaa kerralla tai Klarnan kuukausierissä. Klarnan 12 kk maksuajalla hinta on 30,00 € / kk. Maksuajaksi voit valita myös 3 kk, 6 kk tai 24 kk. Yhden yksittäisen TPS:n kotiottelun pääsylipun hinnaksi tulee noin 6,50 €. Viimevuotiset seurakorttisopimukset ovat rauenneet ja mikään seurakortti ei jatku automaattisesti. Jatkossa kausikortti ostetaan kaudeksi kerrallaan. 

– TPS:n yhteinen seurakortti otettiin viime vuonna hienosti vastaan ja halusimme toteuttaa sen tänä vuonna ilman ehdollisia myyntitavoitteita. Olemme tämän vuoden lanseerauksen kanssa muutaman viikon viime vuoteen verrattuna jäljessä ja pahoittelemme sitä. TPS:n kannattajat ja seuraajat osoittivat jo viime keväänä, että he haluavat nähdä molempia lajeja paikan päällä yhteisellä seurakortilla, TPS jalkapallo ja TPS jääkiekko kiittelevät yhdessä.

TPS:n yhteinen seurakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn TPS jalkapallon kotiotteluissa Veritas Stadionin pääkatsomon alariveille 1-4 (B-E) tai kannattajakatsomoon (A-katsomo) ja TPS jääkiekon runkosarjan kotiotteluissa Gatorade Centerin yläkatsomoon (E3, E5, E7) tai seisomakannattajakatsomoon (B4).

Kausikortit toimitetaan kahtena erillisenä korttina, eli jalkapallo- ja jääkiekkopuolen kausikortteina. Jalkapallon kausikortit toimitetaan kaikille asiakkaille hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Jääkiekon kausikortti uusitaan edellisellä kaudella olevalle paikallesi. Mikäli haluat muuttaa paikkaasi Gatorade Centerillä, olethan yhteydessä sähköpostitse kausikortit@tps.fi.

Viimevuotiset seurakorttisopimukset ovat rauenneet ja mikään seurakortti ei jatku automaattisesti. Jatkossa kausikortti ostetaan kaudeksi kerrallaan. Seurakortin voit ostaa täältä: https://www.ticketmaster.fi/event/251391

Lisää uutisia