TPS Jalkapallon ja Luolavuoren koulun kerhotoiminta täyttää 20 vuotta – pelaajat vierailivat koulussa

Luolavuoren koulu ja TPS Jalkapallo ovat jo 20 vuoden ajan tarjonneet lasten arkeen liikunnan riemua. Koulupäivien jälkeen Luolavuoren koulun oppilaat ovat voineet jatkaa päiväänsä Sydän Pelissä -liikuntakerhon tapahtumissa ja erityislasten TPS Rankkasade -jalkapallojoukkueen treeneissä. Kerhotoimintaa on alusta lähtien, vuodesta 2004, vetänyt Luolavuoren koulun erityisluokanopettaja Jani Rothberg.

– Tämä on todella antoisaa hommaa. Oman opetustyön lisäksi oma kiinnostus jalkapalloa kohtaan on ollut aina ilmeinen. Kun voi omassa työssä käyttää näitä vahvuuksia, niin sen takia tätä tehdään ilolla vuodesta toiseen, kertoo Rothberg.

– Tällä Luolavuoren koulun kanssa tehtävällä yhteistyöllä on tosi iso merkitys TPS Jalkapallolle. Olen tosi iloinen siitä, että tämä yhteistyö on jatkunut näin pitkään ja varmasti tulee jatkumaan pitkään vielä tulevaisuudessa. Haluamme olla mukana koko turkulaisen yhteisön liikuttamisessa, ja tällainen yhteistyö on parhaimmillaan sitä työtä, jota voimme yhteisömme eteen tehdä, sanoo TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Kerhotoiminnan juhlavuoden kunniaksi TPS ja Luolavuoren koulu järjestivät koululaisille liikunnallisen aamunavauksen, johon saatiin vieraiksi myös Tepsin naisten ja miesten edustusjoukkueiden pelaajia. Aamunavauksessa koululaiset pääsivät esittämään kysymyksiä pelaajille, keräämään nimikirjoituksia sekä kisailemaan jalkapallon tarkkuuspotkukisassa ja köydenvedossa. Katso kouluvierailun tunnelmat TPS TV:n videolta!

Lisää uutisia