TPS jalkapallon hallitus tekee suuria päätöksiä keskiviikkona

TPS jalkapallolle maanantai 11.4.2016 tulee olemaan aina suuri päivä. TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, pystyi julkaisemaan tänään tiedon, että se on saanut neuvoteltua suurimman osan lainoistaan kokonaan anteeksi. TPS jalkapallon rasitteena olivat yhteensä noin 450.000:n euron suuruiset lainat, joista jäi jäljelle joustavin maksuehdoin enää noin 50.000 euroa. Myös TPS jalkapallon joukkorahoitusanti on edennyt todella positiivisissa merkeissä ja maanantain alkuiltaan mennessä minimitavoitteesta oli saavutettu jo yli 58%. TPS:n joukkorahoitusanti päättyy 14.6.2016.

– Talvi ja kevät ovat olleet todella raskasta aikaa, mutta tänään on tuntunut siltä, että saimme valtavan suuren taakan harteiltamme. Kiitämme edelleen entisiä velkojiamme siitä, että velkataakkamme keventyi kerralla reiluun 50.000:een euroon. Tilanteemme on tietenkin olennaisesti parempi kuin vaikkapa viikko sitten. Joukkorahoitusantimme saldo on upea, mutta maaliin on vielä kuitenkin matkaa, FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Österlund muistuttaa.

FC TPS Turku Oy:n hallitus käsittelee keskiviikkona 13.4. joukkorahoitusannin etenemistä ja lainapäätösten vaikutusta seuran yleiseen taloustilanteeseen. Seuran hallituksen tarkoituksena on päättää samalla pelaamisesta kaudella 2016 Ykkösen tasolla.

– Sovimme, että etenemme asia kerrallaan selkeällä päiväkohtaisella suunnitelmalla. Haluamme käsitellä huolellisesti antiin ja velkojen anteeksiantoon liittyvät taloudelliset vaikutukset sekä myyntimme tämän hetken tilanteen. Tiedämme, että kausi alkaa ensi viikon sunnuntaina ja ratkaisuja pitää tulla, ja nopeasti. En pysty kuitenkaan itse tekemään pitäviä päätöksiä ilman muun hallituksen tukea, Österlund painottaa.

TPS osallistui maanantaina muiden Ykkösen seurojen tapaan Suomen Palloliiton järjestämään kauden 2016 avajaistilaisuuteen. TPS ilmoitti tilaisuudessa epävirallisesti, että se tulee aloittamaan kauden 2016 Ykkösessä. FC TPS Turku Oy:n hallitus pahoittelee sitä, ettei se lähettänyt keskuudestaan omaa edustajaansa  kauden avajaistilaisuuteen, vaan haasteelliseen paikkaan joutuivat seuran hallituksen ulkopuoliset edustajat.

– On täysin ymmärrettävää, että myönteiset velkaratkaisut saivat koko organisaatiossamme suuria tunteenpurkauksia aikaiseksi. Tepsiläiset ovat miettineet peloissaan tulevaisuuttaan, mutta me emme ole osanneet antaa vastauksia tarpeeksi nopeasti, Österlund pahoittelee.

– Pidämme oman väkemme ajan tasalla ja lisää vastauksia saadaan siis keskiviikkona. Myös Suomen Palloliitto ja muut Ykkösen seurat ovat osoittaneet suurta ymmärtämystä vaikealle tilanteellemme. Otteluohjelmaamme on muutettu yhteistyössä ja päätöstemme venymistä kohtaan on esitetty todella suurta joustavuutta, Österlund kiittelee.

Lisää uutisia