TPS jalkapallo solmi kuusi uutta jatkosopimusta

Jalkapallon Ykkösessä toiseksi sijoittunut sekä paikasta Veikkausliigaan karsinut TPS on solminut kuusi uutta pelaajasopimusta Ykkösen kaudeksi 2017. Maalivahti Oskari Forsman, puolustajat Rasmus Holma ja Juri Kinnunen, keskikenttäpelaaja Jonni Peräaho sekä hyökkääjät Ilari Mettälä ja Riku Sjöroos jatkavat yksivuotisilla sopimuksilla raitapaidoissa myös ensi kaudella.

28-vuotias Forsman on ollut TPS:n ykkösmaalivahti jo viimeiset kaksi kautta. 26-vuotias Kinnunen siirtyi TPS-paitaan elokuussa 2014 ja hän on kuulunut joukkueen runkopelaajiin siitä asti. 24-vuotias Holma kuuluu myös joukkueen runkopelaajiin ja hän aloittaa myös TPS-paidassa kolmannen kautensa. 22-vuotias Peräaho kuuluu kauden 2016 suurimpiin onnistujiin ja hän on noussut TPS:n edustusjoukkueeseen seuran omista junioreista. 22-vuotias Mettälä teki henkilökohtaisen läpimurtonsa kauden 2015 loppupuolella ja hän viimeisteli kuluneella kaudella kaksitoista maalia. 21-vuotias Sjöroos debytoi TPS-paidassa jo kaudella 2013 Veikkausliigassa. Hän viimeisteli menneellä kaudella kahdeksan maalia. Mettälä ja Sjöroos ovat myös TPS:n juniorikoulun kasvatteja.

– Neuvottelut heidän kanssaan aloitettiin hyvissä ajoin, ja ne saatiin myös nopeasti päätökseen. Kaikki kuusi halusivat jäädä TPS:ään, vaikka ottajia olisi ollut muuallakin. Kaikki ovat myös selkeitä onnistujia viime kaudelta. Myös useiden muiden viime kauden pelaajien kanssa edelleen neuvotellaan. Pieniä muutoksia ryhmään kuitenkin tulee, mutta kehittävällä tavalla. Ensimmäisen kerran minulla on näin hyvä pelaajatilanne, vaikka uusi harjoituskausi ei ole ehtinyt edes alkaa, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa tyytyväisenä.

TPS:n sopimuspelaajiin kuuluvat jo entuudestaan puolustajat Miro Tenho ja Niklas Friberg, keskikenttäpelaajat Niklas Blomqvist, Waltteri Peltola, Juho Montola ja Abukar Mohamed sekä hyökkääjät Mikko Hyyrynen, Oskari Jakonen sekä Roope Läpinen.

– Aloitamme uuden kauden maanantaina 21.11. Nostamme harjoitusrinkiimme mukaan omia nuoria pelaajiamme lähinnä A-poikien Suomen mestarijoukkueesta. Mukaan tulevat Joni Rahila, Jami Siirtola, Emil Enqvist, Joakim Latonen, Joni Mäkinen, Otto Schultz ja Mauro Severino, Laurikainen listaa.

Lisää uutisia