TPS Jalkapallo perustaa uuden myyntitiimin

TPS Jalkapallo uskoo vahvasti tulevaisuuteen. FC TPS Turku Oy ja TPS Juniorijalkapallo ry ovat tänä vuonna organisoineet toimintojaan tehokkaammaksi ja yhtenäisemmäksi kokonaisuudeksi. TPS Jalkapallo lähtee nyt uudistamaan seuran myyntiä uuden myyntitiimin voimin. Uuden myyntitiimin muodostavat Jarmo Kähkönen, Iida Paloste ja Juhani Tähkävuori.

– Asiakkaiden kannalta on järkevää, että he saavat kaikki haluamansa tuotteet ja palvelut samalta toimijalta. Me voimme jatkossa keskittyä paremmin miesten edustusjoukkueen lisäksi myös naisten edustusjoukkueen sekä TPS Juniorijalkapallon myynnin kehittämiseen, Jarmo Kähkönen kertoo.

– Uskon, että tulevaisuudessa me näymme ja kuulumme yhä paremmin asiakkaidemme keskuudessa. Uusi myyntitiimi on erittäin hieno lisä toimintamme kehittämisen kannalta. Voimme palvella asiakkaitamme tehokkaammin ja myös uusilla tavoilla, sanoo FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä.

Kähkösen mukaan uuden myyntitiimin jäsenillä on keskenään sopivasti erilaiset taustat ja jokaisella on omat vahvuusalueensa, jotka täydentävät toisiaan. Iida Palosteella on kokemusta yritysmyynnin parista ja vahvaa taustaosaamista lähes valmiilla ekonomin tutkinnollaan. Hän tuo myös tiimiin kaivattua urheilumaailman ulkopuolista, uudenlaista näkemystä.

– Tavoittelemme uudenlaista lähestymistapaa urheiluseuran myyntiin. Urheilumaailma on ollut liian pitkään oma äijämaailmansa, johon on ihan hyvä saada vähän naisnäkökulmaakin, Paloste tuumaa.

Juhani Tähkävuorella on puolestaan vahva yrittäjä- ja jalkapallotausta. Hän on pelannut TPS:n junioreissa sekä jääkiekkoa että jalkapalloa. Jalkapalloa Tähkävuori on pelannut pääsarjatasolla FC Jazzissa kaudella 2003 ja toiminut myöhemmin Helsingin IFK:n Veikkausliiga-joukkueen urheilu- ja liiketoimintajohtajana. Hänellä on myös vahva tausta yrittäjyydestä, sillä hän johtanut monta vuotta perheyritys Raudoitusliike Tähkävuori Oy:tä.

– Jalkapallo on minun intohimoni ja olen tässä täydellä sydämellä mukana. Olen tullut tänne kehittämään oman kasvattajaseurani myynti- ja liiketoimintaa, ”Jusa” kertoo.

Jarmo Kähkösellä on puolestaan pitkä kokemus yrityselämästä. Hän on ollut TPS Jalkapallon taustavoimissa mukana vuodesta 2017 lähtien ja toiminut muun muassa seuran toimitusjohtajana.

– Tarkoituksemme on syventää seuran ja yritysten välistä yhteistyötä ja laajentaa TPS:n kumppanuusverkostoa. Kun tiimimme keskittyy pelkästään myyntiin ja palvelemaan kumppaneitamme, uskon, että pystymme auttamaan merkittävällä tavalla TPS:n liiketoiminnan kehittämisessä ja sitä kautta luomaan vakaammat askeleet seuramme menestykselle. Rahastahan tässä on kuitenkin suurelti kyse, Kähkönen painottaa.

Lisää uutisia