TPS jalkapallo liittyi mukaan Movember-kampanjaan

TPS jalkapallo ottaa osaa Movember-kampanjaan keräämällä juuri julkaistun mobiilisovelluksen kautta lahjoituksia Syöpäsäätiölle eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen. Kampanjan ”mannekiineina” TPS:ssa toimivat pelaajista Rasmus Holma ja toimistolta myyntipäällikkö Timo Tuominen. Yhteistyökumppaneita edustaa mainostoimisto Kanava.to:n toimitusjohtaja Tomi Lindroos.

”Idea lähti oikeastaan siitä, kun yhteistyökumppanimme Lähitapiola päätti ottaa Movember-kampanjaan osaa. Paljon on puhuttu myös seurojen yhteiskuntavastuusta ja ajattelimme kantaa kortemme kekoon. Toivon, että saamme tällä tavalla heräteltyä meidän kannattajat, yhteistyökumppanit kuin myös junioripuolen perheet mukaan tärkeän asian tukemiseksi. Mitään virallista tavoitetta emme ole asettaneet, mutta jos saamme lahjoitettavaksi yli 1000 euroa, olemme hyvin tyytyväisiä. Minimilahjoitukseksi on määritelty 2€, joten hyvinkin pienellä panoksella voi kuka tahansa lähteä mukaan”, kertoo Timo Tuominen.

Kampanjaa seurataan viikoittain TPS:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lahjoituksia voi tehdä FC TPS –mobiilisovelluksen kautta (minimisumma 2€) tai laittamalla rahaa suoraan FC TPS Turku Oy:n tilille F124 5710 0420 1313 69, viestillä Movember. Kampanjalla kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättömänä eteenpäin.

Lisää uutisia