TPS jalkapallo ja Whitestone Oy jatkoivat yhteistyösopimustaan kausille 2017 ja 2018

TPS jalkapallo ja Whitestone Oy jatkoivat yhteistyösopimustaan kausille 2017 ja 2018. Hyvin sujunut ja kumpaakin tahoa palvellut yhteistyökumppanuus päätettiin solmia myös kahdelle seuraavalle kaudelle.

– Kaudella 2018 ollaankin sitten mukana Veikkausliiga-joukkueen tukijoukoissa, Whitestonen markkinointipäällikkö Aleksi Kanerva ilmoittaa pilke silmäkulmassa.

TPS:n ja Whitestonen yhteistyö alkoi kaksi vuotta sitten. TPS oli juuri pudonnut Veikkausliigasta Ykköseen pelaamaan. Silloin lähdettiin uudistamaan verkkosivustoa, joka suunniteltiin tukemaan niin myyntiä kuin informaation jakamista. Silloin hypättiin kuluvalle vuosikymmenelle verkkosivuston suhteen.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Whitestone lähti toteuttamaan TPS:lle täysin räätälöityä CRM-asiakashallintajärjestelmää, tukemaan eritoten myyntiä ja helpottamaan arjen pyörittämistä. Järjestelmästä tehtiin CRM:n ja ERP-toiminnanohjausjärjestelmän hybridi, jonka logiikka ja toiminnallisuudet perustuvat täysin urheiluseuran tarpeisiin ja vuosirytmiin. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen toimistolla voidaan unohtaa manuaaliset excel-kikkailut ja keskittyä olennaiseen, eli urheilupuolen kehittämiseen, niin kentällä kuin taustajoukoissa.

– Mahdollista nousua ajatellessa, taustat ja työkalut täytyy olla kunnossa. Verkkopalveluiden suhteen Whitestonen palvelut mahdollistavat tämän puolen parhaiten. TPS:n myyntijohtaja Timo Tuominen vahvistaa.

– En osaa sanoa vaikuttiko kaksi vuotta sitten alkaneeseen yhteistyöhön huoli oman kaupungin seuran tilanteesta. Joka tapauksessa olemme löytäneet hienon yhteisön, jolla viittaan kannattajiin, seuraan ja kumppaniverkostoon. Usko takaisin huipulle nousemisesta on vahva ja haluamme olla mukana tässä tarinassa, Kanerva vahvistaa.

Verkko- ja digitalisaatiopalveluita tarjoava Whitestone on virallisesti PK-seudulla toimiva yhtiö, jolla on toimipisteet neljällä eri paikkakunnalla. Se on kuitenkin viime vuosien aikana keskittänyt paljon toimihenkilöitä ja työntekijöitä Turkuun. Turun toimisto työllistää tällä hetkellä puolet koko Whitestonen henkilöstöstä. Todella monessa yrityksessä maantieteellinen kehitys on juuri päinvastainen.

Lisää uutisia