TPS jalkapallo ja Tiketti aloittavat yhteistyön

TPS jalkapallo ja Tiketti ovat solmineet uuden monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä TPS:n kotiotteluiden liput ja kausikortit myy jatkossa Tiketti. Kummallakin osapuolella on jo tulevan kauden 2021 suhteen suuret odotukset, ja Tiketin sekä TPS jalkapallon tavoitteena on lisätä kotiotteluiden yleisömääriä, tarjota asiakkaille laadukasta palvelua sekä tehdä lipun ostamisesta aiempaa helpompaa.

– Olimme kuulleet Tiketistä paljon hyvää muilta seuroilta, joten olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä Tiketin kanssa. Tavoitteenamme on luoda lippu- ja kausikorttiasiakkaille sujuvampi ottelutapahtuma ja samalla pääsemme kehittämään palveluita ja asiakaskokemusta entistä paremmaksi, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä taustoittaa. 

– TPS jalkapallosta on sen lähes satavuotisen historian aikana muodostunut keskeinen urheiluelämän vaikuttaja ja on hienoa päästä seuran kanssa kehittämään jatkossa yhdessä suomalaista urheilukulttuuria. Yhteisenä tavoitteenamme on taata nykyisille sekä tuleville TPS jalkapallon kannattajille onnistuneita elämyksiä huippu-urheilun parissa sekä tarjota seuran kannattajille entistä vaivattomampi tapa hankkia lippuja joukkueen kotiotteluihin, Tiketin myyntipäällikkö Antti Merenvainio kommentoi alkavaa yhteistyötä.

Kauden 2021 kausikortit myyntiin Tiketin kautta

Kauden 2021 kausikorttimyynti alkaa lähiaikoina. Kauden 2020 kausikortin haltijoilla on mahdollisuus uusia nykyinen paikkansa tulevalle kaudelle. Sekä TPS että Tiketti ovat kausikorttilaisiin yhteydessä lähiaikoina kausikortin uusimiseen liittyvistä ohjeista.

 

Lisää uutisia