TPS Jalkapallo hakee viestintäkoordinaattoria

Tänä vuonna sata vuotta täyttävä TPS etsii viestintäkoordinaattoria osaksi Seuran taustajoukkoja. TPS Jalkapallon viestintäkoordinaattorina työskentelet TPS:n eri markkinointi- ja viestintäkanavien parissa luoden sisältöä niin miesten edustusjoukkueen otteluista kuin joukkueen ja koko TPS Jalkapallon arjesta. Työtehtävinäsi on mm. ideoida ja tuottaa itsenäisesti sisältöä eri markkinointi- ja viestintäkanaviin sekä laatia TPS Jalkapallon viestintäsuunnitelma. Tapauskohtaisesti työtehtäviisi voi kuulua myös muunlaisia toimiston avustavia tehtäviä.

Tarkka työnkuva sisältöineen ja työaikoineen räätälöidään valitun henkilön kanssa erikseen. Hakijan on kuitenkin oltava valmis työskentelemään TPS:n otteluiden aikana myös iltaisin ja viikonloppuisin.  

Odotamme sinulta:
– Sujuvaa ja elävää kynänkäyttöä, jolla on kielioppi hallussa
– Adoben ohjelmien (Photoshop, InDesign, Premiere Pro) osaamista
– Facebookin, Instagramin ja Twitterin ketterää käyttöä
– Hyviä yhteistyötaitoja, nopeaa reagointikykyä, oma-aloitteisuutta ja tehokasta työskentelyotetta, unohtamatta positiivista mieltä ja pilkettä silmäkulmassa
– Tehtävään sopivaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen janne.kytola@tps.fi viimeistään 13.2.2022. Luemme mielellämme myös hakemuksen liitteenä olevia työnäytteitä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Kytölä sähköpostitse janne.kytola@tps.fi.

Lisää uutisia