TPS Jalkapallo hakee asiakkuuspäällikköä

Turun Palloseura eli TPS on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura, joka on yksi Suomen menestyksekkäimmistä jalkapalloseuroista kautta aikojen. TPS ja sen mustavalkoiset värit ovat jo yli sadan vuoden ajan olleet keskeinen urheiluelämän vaikuttaja, joka kuuluu kiinteänä osana Turkuun ja turkulaisuuteen. TPS onkin yksi Suomen tunnetuimmista urheilubrändeistä.

Mitä etsimme?

TPS Jalkapallo hakee nyt organisaatioonsa kokopäiväistä asiakkuuspäällikköä. Etsimällämme henkilöllä tulee olla hyvät ihmissuhdetaidot, näyttöä myyntiosaamisesta, aktiivista otetta tarttua puhelimeen, sekä kykyä kehittää seuran myyntitoimintaa TPS Jalkapallon strategian ja arvojen mukaisesti.

Asiakkuuspäällikön tehtäväkuvaus:

  • Uusasiakashankinta
  • Nykyisten asiakassuhteiden hallinta ja huolehtiminen
  • Myyntineuvottelut sekä tarjousten laatiminen
  • Ottelutapahtuman ja myynnin kehittäminen
  • Seuran muiden tapahtumien kehittäminen

Teet työtäsi pääosin arkena, mutta työ sisältää iltoihin ja viikonloppuihin ajoittuvia töitä otteluiden ja tapahtumien myötä.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan urheilumarkkinoinnin parissa, jossa saat unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä, jollaisia et saa missään muualla. Lisäksi tarjoamme sinua kunnioittavan ja osaamistasi arvostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen korvauksen, joka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisioista.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi toimitusjohtaja Janne Kytölälle sähköpostitse osoitteeseen janne.kytola@tps.fi viimeistään 3.9.2023 mennessä. Haethan pian, sillä työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Janne Kytölä
040 532 1040 (tavoitettavissa arkisin klo 15–17)
janne.kytola@tps.fi

Lisää uutisia