TPS Jalkapallo hakee akatemiavalmentajaa TPS U23 -reservijoukkueeseen

TPS Jalkapallo vahvistaa seuran pelaajakehitykseen oleellisesti liittyvää TPS U23 -joukkueen ja GANT Akatemian yhdistelmää uudella akatemiavalmentajalla.

Akatemiavalmentaja toimii yhteistyössä TPS U23 -joukkueen päävalmentajan kanssa ja on oleellinen osa seuran pelaajakehitysohjelmaa ja sen kehittämistä. Valmentajakoulutuksen taso vaikuttaa valintaan ja työn vähimmäisvaatimus on UEFA B. Työ on osa-aikainen. Työaika ajoittuu pääosin iltapäiviin ja iltoihin.

Haemme hyvää ammatillisista osaamista sekä näyttöjä valmennustyöstä ja nuorten pelaajien kehittämisestä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja luotettava, mutta osaat kertoa myös omat mielipiteesi. Ymmärrät, että teemme työtä pelaajille ja seuralle. Osaat käyttää moderniin jalkapallovalmentamiseen liittyvää teknologiaa ja pystyt hyödyntämään tietoja ja työssä tarvittavia ohjelmistoja käytännössä. Haluat mukaan kehittyvään prosessiin ja uskot, että TPS on sinulle mahdollisuus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.3.2022 osoitteeseen mika.laurikainen@tps.fi. Liitä mukaan CV sekä mahdolliset referenssisi.

Lisätietoja työtehtavästä antaa:

Mika Laurikainen
urheilujohtaja
FC TPS Turku Oy
+35840 590 6941

Lisää uutisia