TPS ja Veritas Stadion yhden vuoden sopimukseen

TPS-jalkapallon taustayhtiö FC TPS Turku Oy sekä turkulaisen Veritas Stadionin taustalla toimivat kiinteistöyhtiö ja markkinointiyhtiö ovat päässeet sopimukseen siitä, että TPS pelaa kauden 2013 Jalkapallon Veikkausliigan ja UEFA:n alaiset kotiottelunsa Veritas Stadionilla. Uusi sopimus astuu voimaan välittömästi. Vaikka nyt päädyttiinkiin vain väliaikaiseen yhden kauden kattavaan ratkaisuun, pyrkivät molemmat neuvotteluosapuolet tulevaisuuden osalta sellaiseen pidempiaikaiseen sopimukseen, joka tyydyttää taloudellisesti molempia osapuolia.

– On koko kaupungin jalkapallon kannalta tärkeää, että saimme ratkaistua asian nyt alkuun ensi kauden osalta. Tämä ratkaisu ei ole kuitenkaan pitkäjänteinen, vaan saimme näin lisäaikaa jatkoneuvotteluihin. Tavoitteenamme on jatkaa neuvotteluita tästä eteenpäin välittömästi ja löytää molempia osapuolia tyydyttävä pidempiaikainen ratkaisu. Ihannetilanne olisi se, että pelimme jatkuisivat ensi kaudenkin jälkeen Suomen parhaalla jalkapallostadionilla 10-15 vuoden mittaisella yhteistyösopimuksella, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jyrki Kurokallio linjaa.

– Nämä neuvottelut ovat vaatineet kärsivällisyyttä ja joustamista puolin ja toisin. Tulevaisuuden kasvualusta paremmalle yhteistyölle on kuitenkin nyt olemassa, mutta kentällä kilpailu jatkuu vähintään yhtä kiivaana kuin aikaisemminkin, Kurokallio lupaa.

Lisää uutisia