TPS ja Veritas Stadion vuoden sopimukseen

TPS-jalkapallon taustayhtiö FC TPS Turku Oy sekä turkulaisen Veritas Stadionin taustalla toimivat kiinteistö- ja markkinointiyhtiö ovat päässeet sopimukseen siitä, että TPS pelaa kaudella 2014 Jalkapallon Veikkausliigan kotiottelunsa Veritas Stadionilla. Tuore sopimus astuu voimaan välittömästi. Vaikka nyt päädyttiinkin toista kertaa peräkkäin vain yhden kauden kattavaan ratkaisuun, on tähtäin tulevaisuuden suhteen pidempiaikaisessa yhteistyösopimuksessa.

– Neuvotteluja on käyty koko ajan erittäin hyvässä hengessä ja tuore sopimus tyydyttää varmasti molempia osapuolia. Kausi 2014 on nyt turvattu pelipaikan suhteen, mutta pyrimme neuvottelemaan tämän vuoden aikana pidempiaikaisen ratkaisun stadionyhtiön kanssa. Turussa on Suomen ainoana kaupunkina kaksi liigajoukkuetta ja tämä ratkaisu on koko kaupungin jalkapallon kannalta tärkeää. Ihannetilanne olisi kaikkien kannalta se, että pelimme jatkuisivat myös ensi kauden jälkeen Suomen parhaalla jalkapallostadionilla, mutta selvästi pidemmällä yhteistyösopimuksella, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Reini linjaa.

TPS käyttää kauden 2014 kotiotteluissaan vain Veritas Stadionin pääkatsomoa. Perinteinen Olympiakatsomo avataan otteluissa tarvittaessa.

– Olemme pahoillamme niiden katsojien puolesta, jotka ovat tottuneet seuraamaan pelejämme Olympiakatsomon puolelta. Tämä ratkaisu oli kuitenkin ehdoton edellytys sille, että pystyimme jatkamaan pelejämme Veritas Stadionilla, Reini vielä painottaa.

Lisää uutisia