TPS ja Turun musiikkijuhlat yhteistyöhön

Turun palloseura ja Turun musiikkijuhlat yhdistävät voimansa Parkin kentällä 10.8.2012 klo 15.00 pelattavassa jalkapallomaaottelussa. Leikkimielisessä ottelussa Suomen Kansallisoopperan orkesteri kohtaa Ruotsin Kuninkaallisen oopperan orkesterin. Ottelun päätuomarina toimii TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande ja avustavina erotuomareina edustusjoukkueen valmentajat Marko Rajamäki ja Diego Corpache.

– On todella hienoa, että yhteistyö luovien alojen välillä jatkuu kulttuuripääkaupunkivuoden jälkeenkin, olemme innoissamme yhteistyöstä Turun musiikkijuhlien kanssa. Samalla meillä on myös mahdollisuus hankkia kokemusta epäkiitollisessa asemassa olevien tuomareiden työskentelystä, jotta ymmärtäisimme heitä jatkossa paremmin, Casagrande virnistää.

Jalkapallo-ottelun jälkeen musiikkia ja urheilua yhdistävä ilta jatkuu Turun musiikkijuhlien konsertilla klo 18.00 Logomossa, jossa Nicke Lignell selostaa kapellimestari Mikko Franckin luotsaaman Orkesterisodan. Illan aikana kuullaan sodan ja taistelun musiikkia myös orkestereiden yhteisesityksinä.

Konserttiin on mahdollisuus ostaa lippuja 15 prosentin alennuksella koodilla ”TPS”, joka toimii Lippupalvelun toimipisteissä ja puhelinpalvelussa sekä Åbo Svenska Teaterin lippukassalla (ei internetissä).

Lisätiedot Turun musiikkijuhlista: http://www.tmj.fi/

Lisää uutisia