TPS ja Sofia Simola ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2022

Naisten edustusjoukkueen kauden 2021 parhaana pelaajana palkittu Sofia Simola jatkaa mustavalkoisessa paidassa myös kaudella 2022. Päätös Palloseuraan jäämisestä vaati pientä pohtimista, mutta lopulta ratkaisu oli helppo. 

– Valmennustiimi toivoi, että jatkan Tepsissä ja olin myös itse sitä mieltä, että täällä on hyvä jatkaa, sillä edellinen kausi jätti hyvät fiilikset. Päätöstä jatkosta piti miettiä hetki, mutta kyllä se silti oli omalla tavallaan helppo. Pelasin mielestäni hyvän kauden ja kehityin paljon ja siitä on nyt hyvä jatkaa. Valinta vuoden pelaajaksi tuli vähän yllätyksenä, mutta se tuntui todella hyvältä ja olin otettu. Vaikka kausi olikin hyvä ja tasainen, niin en osannut ajatella, että se noin hyvin meni. Alkukaudesta olin vielä penkillä, mutta näytin haluni ja taitoni ja loppukaudesta pelasin täysiä pelejä. 

Simolan osalta valmistautuminen kauteen 2022 ei ole alkanut toivotulla tavalla, sillä hän ei ole vielä päässyt kunnolla harjoittelemaan muun joukkueen mukana. 

– Tulevaan kauteen valmistautuminen ei ole omalta osaltani alkanut toivotulla tavalla, sillä vanha vamma on lähtenyt vaivaamaan, enkä ole pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana. Olen kuitenkin kuntouttanut itseäni harjoituksissa ja olen sitä kautta ollut muiden kanssa tekemisissä. Toivotaan, että joulukuussa pääsisin jo harjoittelemaan normaalisti! 

Vaikka harjoittelu ei tällä hetkellä onnistukaan täysipainoisesti, on Simola tietoinen siitä, mitä talven aikana tulisi kehittää paremmaksi. 

– Toivon, että saan talven aikana kehitettyä fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Tietysti myös pelillisiä asioita täytyy kehittää, jotta pystyn auttamaan joukkuetta ja pystymme pelaamaan joukkueen pelitavan mukaan. Tavoitteena on kehittyä entistä enemmän ja näyttää omaa osaamistani. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan mahdollisimman monta peliä. Tietysti myös sitä toivon, että pysyn terveenä ja pääsen pelaamaan! 

Lisää uutisia