TPS ja SalPa tiivistävät yhteistyötään entisestään

Ykkösessä kaudella 2015 pelaava TPS ja Kakkosen tasolla pelaava salolainen SalPa ovat sopineet entistä tiiviimmästä yhteistyöstä kauden 2015 osalta. TPS ja SalPa tulevat solmimaan vuoden 2015 alussa virallisen yhteistyösopimuksen, jonka sisältö tarkentuu seuraavan parin viikon aikana. TPS ja SalPa ovat tehneet jo aikaisemminkin yhteistyötä Southwest United -yhteistyöverkoston kautta.

 – Kyse tulee olemaan paljon muustakin kuin pelkistä pelaajasiirroista seurojemme kesken. Tiivistämme yhteistyötämme myös valmennuksen ja pelaajakehitystyön suhteen. Molemmilla seuroilla on annettavaa toisilleen myös niillä sektoreilla. Tiiviimmästä yhteistyöstä on nyt siis sovittu ja seuraavaksi laadimme huolellisesti yhdessä sen sisältöpuolen valmiiksi, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen painottaa.

 – Olemme tyytyväisiä, että seurojen välillä on yhdenmukaiset ajatukset yhteistyöstä. SalPa tulee pysymään itsenäisenä seurana, ja kaikki päätökset pelaajista sekä peluutuksista tehdään SalPa:n valmennuksen näkökulmasta. TPS:llä on kuitenkin yksi Suomen parhaista juniorituotannoista, joten heillä on laadukkaita juniorimaajoukkuepelaajia ringissään paljon. Eikä pidä unohtaa sitä, että TPS:n edustusjoukkueessa sekä A-junioreissa pelaa tällä hetkellä neljä SalPa:n kasvattia, joista osa nähdään toivottavasti Joutsenpaidassa myös tulevalla kaudella, SalPan joukkueenjohtaja Jukka Toivonen toivoo.

TPS ja SalPa tiedottavat yhteistyösopimuksensa tarkemmasta sisällöstä ja konkretiasta vuoden 2015 tammikuussa.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaisen haastattelu kokonaisuudessaan TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/tps-ja-salpa-tiivistavat-yhteistyotaan-entisestaan/

Lisää uutisia