TPS ja PEPO maalittomaan tasapeliin

TPS – PEPO 0–0 (0–0)

TPS:n kokoonpano: Jere Koponen (mv, C), Kalle Taimi (83 min Jesper Karlsson), Samba Benga, Roope Pakkanen, Juri Kinnunen, Jasper Jalonen, Daniel Rantanen, Linus Rönnberg (varoitus) (60 min Albijon Muzaci), Anthony Annan, Demba Savage, Simo Roiha (79 min Olli Jakonen).

Erotuomari: Samuli Stenman

Pelipaikka: Veritas Stadion, Turku

Yleisömäärä: 1266

Kooste: https://youtu.be/CEIR9WOYNU4

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Pelaaminen hitaalla ruohokentällä alhaalla makaavaa joukkuetta vastaan on meille tällä hetkellä vaikeaa. Emme ole kertaakaan päässeet treenaamaan ruoholla ja se kyllä näkyy. Olemme parempi ja nopeampi joukkue tekonurmella pelatessamme.

Pelillisesti kontrolli ja muoto olivat ihan ok tänään. Saimme tarpeeksi maalipaikkoja rakenneltua, mutta viimeistely tökki. Laukaukset ja puskut menivät hyvistä paikoista ohi maalin.

Emme olleet tarpeeksi teräviä maalin edessä ja ratkaisumme viimeisellä kolmanneksella eivät olleet riittävän laadukkaita. Me saimme pelata aika vapaasti PEPOn kenttäpuoliskolla. He eivät juuri prässänneet. Tilaa oli kentällä enemmän kuin mitä me käytimme hyväksemme.”

Puolustaja Juri Kinnusen kommentit:

”Vähän vaikea peli oli tänään. Emme saaneet sitä vapauttavaa maalia tehtyä. Pakottamalla pallo ei pussiin mene. Mielestäni pelasimme ihan hyvin ja saimme luotua maalipaikkoja. 

PEPOn puolustus makasi tänään todella alhaalla. On helpompi puolustaa kuin hyökätä. Meidän pitää olla nöyriä ja harjoitella maalintekoa treenikentällä. 

Joku peikko tässä Veritas Stadionissa on, kun tekonurmella pallo menee maaliin, mutta täällä Veritaksen luonnonnurmella ei. Alustan vaihtumisen ei pitäisi näkyä näin paljon peliesityksessä. Olemme kaikki pelanneet futista niin kauan, että kaikki kyllä tietävät, miten pallo käyttäytyy tekonurmella ja miten luonnonnurmella.

Minua harmittaa kannattajien puolesta, että he joutuvat katsomaan tällaisia tuloksia kotikentällä. Meitä pelaajia harmittaa ihan yhtä paljon kuin kaikkia muitakin. Emme me tahallaan pelaa huonosti – ja mielestäni emme tänään edes pelanneet huonosti, emme vain saaneet maalia tehtyä. Mitään ei ole kuitenkaan vielä menetetty. Haluamme näyttää, että homma tästä kääntyy.”

Sydän Pelissä: Jere Koponen

TPS-maalivahti pelasi tänään kauden toisen sarjaottelunsa ja tuloksena oli hienosti toinen nollapeli.

Seuraava ottelu: Tepsin pelit Ykkösessä jatkuvat sunnuntaina 29.5. vierasottelulla Pietarsaaren Jaroa vastaan.

Seuraavan kerran TPS nähdään kotikentällään maanantaina 6. kesäkuuta, jolloin vieraaksi Veritas Stadionille saapuu PK-35.

Lisää uutisia