TPS ja JJK järjestivät tasaiset maalijuhlat

TPS ja JJK tasasivat pisteet tänään KUpittaalla lukemin 2-2. Pienenä yllätyksneä voidaan pitää sitä, että tänään nähtiin lopulta kahden suhteellisen rennon ja vapautuneen joukkueen kohtaaminen. JJK meni kaksi kertaa ottelussa johtoon, mutta TPS kiri takaa tasoihin. MYös voittomaali oli tarjolla molemmille joukkueille.

JJK meni johtoon puolen tunnin kohdalla, kun entinen TPS-laituri Mikko Manninen puikkelehti oikealta läpi ja tarjoisi pallon luukulle, josta Antto Hilska iski sen sisään.

TPS ei kauaa ihmetellyt JJK-johtoa, vaan vastasi kolme minuuttia myöhemmin. Mika Ääritalo pisti pallon boksiin, jossa Juho Lehtonen otti sen nätisti haltuun. Lehtonen teki pienen pyöryhdyksen ja kumautti pallon tolpan kautta verkkoon.

JJK otti taas edun toisen puoliajan alussa, kun raamikas kärkipelaaja Eero Markkanen pujotteli oikealta sisään ja latasi pallon takarautaan.

TPS:n takaa-ajo tuotti toistamiseen tulosta 69. minuutin kohdalla, kun kuukauden pakollisen paussin jälkeen kentille taas palannut Juho Lähde käänsi pallon ohi JJK:n Janne Korhosen.

– Riku Sjöroos teki loistavaa duunia laidalla ja tulin samassa roolissa vaihdosta vähän rikkomaan ja katkomaan JJK:n peliä, Lähde totesi.

Lähteen kauden ensimmäinen maali syntyi paikallisottelussa, mutta myös tämän päivän maali maistui.

– Kyllä se tavallisen hyvältä tuntui näin pitkän tauon jälkeen, Lähde myönsi.

Molemmilla joukkueilla oli paikkansa pistää peli pakettiin lopussa. Wayne Brown laittoi lisäajalla huikean noston Mikko Hyyryselle maalin eteen, mutta Korhonen venyi paraatipelastukseen.

– Meidän pelimme oli tänään paremmassa tasapainossa kuin aikoihin, vain se voitto jäi puuttumaan. Thomas Agyiri on jo olemukseltaan selkeä keskikentän puolustava pelaaja ja kaiken lisäksi vasenjalkainen. Myös muitakin onnistujia nähtiin tänään, TPS-luotsi Marko Rajamäki totesi.

– Päätettiin ihan piruuttaan hakea vierasvoitto Tepsistä, eikä se kauhean kaukana ollut. Me taistelemme niin kauan kuin meillä on edes teoreettinen mahdollisuus säilyä liigassa, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja lupasi.

– Ja sen jälkeenkin, koska pelaajilla on myös omasta tulevaisuudesta kyse. Sitä paitsi ammattietiikkakin velvoittaa sitä, Pasoja vielä kuittasi.

Lisää uutisia