TPS ja Ilves aloittavat kilpailukauden 2021 suljetuin ovin

TPS kohtaa kauden 2021 ensimmäisessä harjoitusottelussa Tampereen Ilveksen. TPS:n ja Ilveksen välinen treeniottelu alkaa LähiTapiola Areenalla perjantaina 15.1. klo 13.30. Ottelu pelataan valitettavasti suljetuin ovin. TPS:llä on tällä hetkellä 11 voimassa olevaa pelaajasopimusta.

TPS:n valmennus peluuttaa Ilves-ottelussa kymmentä sopimuksen alaista kenttäpelaajaansa. Mukana ovat puolustajat Rasmus Holma, Roope Pakkanen ja Juhani Pikkarainen. Keskikentällä ja hyökkäyspäässä nähdään Jesper Karlsson, Santeri Pohjolainen, Kabamba Kalabatama, Oskari Jakonen, Elmo Heinonen ja Onnipekka Pajula sekä tuore sopimuspelaaja Jasper Jalonen.

TPS:n omista nuorista pelaajista mukana ovat perjantaina ainakin Samuli Linjos, Severi Pöysä, Matias Arola ja Okko Pentikäinen. Viime kauden pelaajista mukana on myös Albijon Muzaci pelaa Ilvestä vastaan, mutta hän on vielä sopimuksettomassa tilassa. Joukkueeseen voi tulla vielä viime hetken täydennyksiä ja muutoksia.

Ykkösmaalivahti Jere Koponen on siis lepovuorossa perjantaina. TPS testaa sen sijaan testaa kahta uutta maalivahtia, jotka ovat gambialainen Salifu Senghore sekä viimeksi PKKU:ssa torjunut suomalaisveskari Robert Barton.

– Halutaan tervettä kilpailua Jerelle, hän on toistaiseksi ainoa maalivahti, jolla on sopimus. Niin kuin sopimusten tämän hetken painopisteestä näkee, niin keskikentälle ja puolustukseen tarvitaan nyt ensisijaisesti pelaajia. Haussa ovat nyt molempien puolien laitapuolustajat sekä yksi toppari, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson listaa.

– Joukkueesta lähti pois myös sellaisia pelaajia, jotka olisimme ilman muuta halunneet pitää. Nyt jokaisessa treenipelissä on ainakin joku testipelaaja mukana. Katsomme ensi kotimaan markkinat ja sitten ulkomaat. Me olemme normaalia rauhallisemmalla aikataululla liikkeellä, kuten useat muutkin seurat. Meillä on ihan hyvin aikaa ja saamme varmasti Ykkösen tasolle hyvän joukkueen kokoon, Johansson rauhoittelee.

– Meillä on pieni ryhmä ja Ilves-peli on meille todella kova testi. On erittäin tärkeää saada jo pelejä alle ja antaa samalla nuorille mahdollisuuksia. Ensimmäinen tämän vuoden harjoitusviikko on mennyt joka suhteessa hyvin ja joukkueessa on positiivinen henki päällä, Johansson vielä kiittelee.

TPS – Ilves -ottelusta ei lähetetä suoraa ottelulähetystä.

Lisää uutisia