TPS ja HJK Klubi 04 maalittomaan tasapeliin harjoitusottelussa

TPS – HJK Klubi 04 0–0 (0–0)

TPS:n kokoonpano: Jere Koponen (mv) (46 min Aati Marttinen), Joonas Sundman (46 min Juri Kinnunen), Rasmus Holma (C), Roope Pakkanen (46 min Samba Benga (83 min Roope Pakkanen)), Kalle Taimi (46 min Joonas Lakkamäki), Daniel Rantanen, Jesper Karlsson (varoitus), Anthony Annan, Kasper Hämäläinen (46 min Jasper Jalonen), Linus Rönnberg, Simo Roiha (62 min Albijon Muzaci).

Pelipaikka: LähiTapiola Areena, Turku

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Tämä oli tosi hyvä harjoitus meille. Harva Ykkösen joukkue tulee alkavalla kaudella pelaamaan niin paljon syöttöpeliä meitä vastaan kuin Klubi 04 tänään pelasi. Tämä oli hyvä testi meille siitä, miten prässimme toimii ja miten pääsemme vastustajan prässin ohi.

Ensimmäinen jakso oli meiltä hakemista. Klubi onnistui prässillään häiritsemään avauspelaamistamme. Toinen jakso oli selvästi parempaa peliä meiltä. Peli pyöri toisella jaksolla suurimman osan ajasta Klubin kenttäpuoliskolla.

Oli pettymys, ettemme onnistuneet tekemään maalia. Saimme keskityksillä luotua maalipaikkoja, mutta laukaukset ja puskut menivät liian usein ohi maalin. Täytyy myös huomioida, että Klubilla 04:llä oli tänään kolme HJK:n Veikkausliiga-joukkueen pelaajaa puolustuslinjassa.

Halusin, että mahdollisimman moni pelaaja saa tänään peliaikaa, joten teimme paljon vaihtoja. Samba Bengan loukkaantuminen oli valitettava takaisku.”

Lisää uutisia