TPS ja Felt Bicycles järjestävät jouluisen kausikorttikampanjan

Felt Bicycles Suomi  ja TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, ovat sopineet jatkavansa yhteistyötään myös kaudella 2017. Feltin kummipelaajana jatkaa myös ensi kaudella Jonni Peräaho.

TPS ja Felt järjestävät yhdessä jouluisen kausikorttikampanjan. Kaikki 20.12. mennessä kausikorttinsa maksaneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on Felt QX 75 -pyörä (sh. 799 €).

– Nyt on erittäin hieno mahdollisuus ostaa kausikortti, ja saada extra joululahjaksi vielä huikea hybridipyörä. Olemme myyneet jo yli 250 kausikorttia ensi kaudeksi, mutta tavoitteeseen eli tuhanteen kausikorttiin on vielä matkaa. Toivomme tällä kampanjalla vauhdittavamme kausikorttimyyntiä, kertoo TPS jalkapallon myyntipäällikkö Timo Tuominen.

Felt-pyöriä maahantuo turkulainen Oy Huntteri Ab, joka on vuonna 1994 perustettu urheilualan tukku- ja maahantuontiliike. Pääosa tuotevalikoimasta liittyy pyöräilyyn ja sen moniin eri muotoihin.

– Felt on moderni, nuorekas ja vahvasti kehittyvä sekä eteenpäin pyrkivä sporttinen pyörämerkki. Nämä samat adjektiivit varmasti sopivat tämän päivän FC TPS:n joukkueeseen ja myös kummipelaajaamme Jonni Peräahoon. Felt on jo vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavana brändinä alallaan Suomessa ja haluaa tukea omalla panoksellaan FC TPS:n tulevan kauden tavoitteita, korostaa Felt-tuotepäällikkö Tatu Kasurinen.

Kausikortin tilausohjeet: fc.tps.fi/fi/liput

Lisää uutisia