TPS isännöi KäPaa lauantaina Kupittaalla – TPS TV:n videoennakossa Aaro Soiniemi

TPS:n pelit jalkapallon Ykkösliigassa jatkuvat tulevana lauantaina 4.5. kotona Kupittaalla, kun Tepsi kohtaa Käpylän Pallon. Ottelu TPS–KäPa alkaa Veritas Stadionilla kello 16.00. Matsiliput voit ostaa jo nyt edullisemmalla ennakkohinnalla Tiketistä. Ottelua voi seurata suorana myös Ruudun välityksellä. Tarkemman otteluinfon löydät digitaalisesta käsiohjelmasta.

Ykkösliigan edellisellä ottelukierroksella TPS haki Seinäjoelta tyylipuhtaan 3–0-voiton SJK Akatemiasta. TPS hurjasteli kolme maalia alle puoleen tuntiin. Turkulaisittain yksi ottelun hahmoista oli laitapuolustaja Aaro Soiniemi, joka laukoi komealla kudillaan Tepsin 2–0-johtomaalin ja oli mukana rakentamassa kahta muuta maaliin johtanutta hyökkäystä.

– Saatiin tosi hyvä startti peliin ja kolme maalia tehtyä aika nopeasti. Toiselle puoliajalle ei aina ole ihan helppoa lähteä 3–0-johdossa, mutta pystyimme pitämään SJK:n ihan hyvin poissa vaarallisilta paikoilta siinä toisella puolikkaalla, Soiniemi kertaa.

Tulevana lauantaina TPS:ää vastaan asettuu Soiniemen kasvattajaseura KäPa, jota hän edusti vielä viime kaudella. Tälle kaudelle Sami Okkosen valmennukseen siirtynyt KäPa on Ykkösliigan sarjataulukossa yhdeksännellä sijalla. KäPa metsästää vielä kauden avausvoittoaan, sillä neljä ensimmäistä sarjakierrosta ovat tuottaneet helsinkiläisjoukkueelle yhteensä kaksi tasapelipistettä. Sarjataulukon viidenneltä sijalta lauantain kotipeliin ponnistava TPS ei kuitenkaan aio olla se joukkue, jolta KäPa ensimmäisen täyden pistepottinsa ryövää, vakuuttaa Soiniemi.

– KäPa tulee varmasti jahtaamaan kauden ensimmäistä kolmen pisteen pottiaan, mutta uskon että meidän omalla pelillä hoidetaan homma kotiin, Soiniemi sanoo.

Katso lisää Aaro Soiniemen mietteitä oheiselta TPS TV:n otteluennakkovideolta.

Lisää uutisia