TPS-IFK Mariehamn sunnuntaina

TPS pelaa pitkästä aikaa kotipelinsä Kupittaalla, sillä edellinen Tepsin kotipeli oteltiin Veritaksella 15.5. Tuon ottelun jälkeen TPS on kuitenkin pelannut kolme ottelua. Anjalankoskelta tuliaisina oli tasuri, Paraisten cup-kotipelistä mentiin komiasti jatkoon, mutta KuPS vei Pohjois-Savossa pisteet raitapaitojen nenän edestä.

TPS:ää vastaan asettuu roimasti alisuorittanut IFK Mariehamn. IFK on sarjajumbona kerättyään seitsemästä matsista vaivaiset kolme pistettä. Suomen Cupissa saarelaisilla on mennyt kuitenkin paremmin ja IFK on yhä taistelussa mukana puolivälierävaiheessa, kuten TPS:kin.

TPS:n päävalmentajaa Marko Rajamäkeä ei IFK:n sarjasijoitus hämää.

– IFK Mariehamnin alkukausi on mennyt tuloksellisesti alakanttiin. Heillä laadukas pelaajamateriaali ja selkeä pelityyli, joten sarjataulukko valehtelee rankasti IFK:n osalta.

IFK:n mukana paluun Kupittaalle tekee turkulaisille tuttuakin tutumpi numero 28 ja TPS:n kolmen edellisen kauden maalilinko, Mikko Paatelainen.
TPS-koutsi tietää tarkasti millainen pelimies IFK:n kärkimiehenä kirmaa.

– Mikko pelaa nyt kärjessä hänelle kaikkein mieluisammassa paikassa ja maalitilikin on jo avattu. Hän pelasi erittäin hienot kaudet jo täällä, mutta on nyt seuransa selkeä ykköshyökkääjä. Mikko tekee töitä, eikä laiskottele koskaan kentällä. Tiedossa on kova ja säälimätön taistelu meidän puolustajiamme vastaan, arvioi Rapa.

TPS-IFK Mariehamn pelataan Kupittaalla sunnuntaina kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia