TPS haluaa kehittää verkkoviestintäänsä – tervetuloa osallistumaan kyselyyn!

TPS jalkapallo haluaa kartoittaa kannattajiensa mielipiteitä sekä kehitysehdotuksia seuran verkkoviestintään liittyen, pystyäkseen vastaamaan tulevaisuuden toiveisiin mahdollisimman hyvin. Tätä varten on avattu avoin ja julkinen kysely, johon kaikki voivat osallistua. Kysely on rajattu koskemaan TPS:n miesten edustusjoukkueen verkkoviestintää (TPS:n kotisivut, TPS TV, Facebook, Twitter, Instagram ja Snapchat).

Kyselyyn vastaamiseen on hyvä varata aikaa noin 15 minuuttia. Jos et käytä jotain TPS:n käyttämää viestintäkanavaa lainkaan, voit hypätä sitä koskevien kysymysten yli. Kysely sulkeutuu sunnuntaina 17.9.2017 klo 23:59.

Kyselyn lopussa voit halutessasi jättää omat yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan. TPS arpoo kyselyyn vastanneiden kesken kauden 2017 aidon pelipaidan ilman nimeä ja numeroa. Yhteystietojasi ei yhdistetä vastauksiisi, eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin. Arvontaa varten kerättävät yhteystiedot hävitetään opinnäytetyön julkaisun jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kysely on osa Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelija Aleksi Ristimäen opinnäytetyötä. TPS jalkapallo verkkoviestinnän kehittämistä käsittelevän opinnäytetyön raportti julkaistaan keväällä 2018 ammattikorkeakoulujen opinnäytetyötietokanta Theseuksessa (www.theseus.fi).

Jos sinulla on kysyttävää kyselyyn liittyen, ole yhteydessä TPS jalkapallon tiedottajaan, Heikki Möttöseen (puh. 040 528 4022, sähköposti: heikki.mottonen@gmail.com).

Tervetuloa osallistumaan kyselyyn!

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/58917682BF71AB2C

Lisää uutisia