TPS haki kauden ensimmäisen vierastasapelinsä Espoosta

TPS haki kauden 2014 ensimmäisen vierastasapelin FC Hongan vieraana Tapiolan Urheilupuistosta Espoosta.

TPS aloitti ottelun räväkästi ja se loi maalipaikkoja heti kärkeen suorastaan tukuttain. Silti päivän ensimmäisen osuman iskivät isännät. TPS-puolustus vietti hetken kesälomaa ja Honka rankaisi 12. minuutin kohdalla. Hongan johtomaalin latasi Nnaemeka Anyamele Kevin Mombilon syötöstä. Koko ensimmäinen puoliaika eteni kuitenkin TPS-merkkisesti, vaikka tauolle mentiin 1-0-lukemissa.

TPS iski vähintään ansaitun tasoituksen ottelun toisella puoliajan alussa 52. minuutin kohdalla. Juho Lehtonen syötti ja Mikko Hyyrynen iski pallon parista metristä sisään. Ottelun toista puoliaikaa hallitsi hienokseltaan Honka, mutta oli Tepsilläkin omat etsikkoaikansa. Ottelusta jä loppujen lopuksi hieman kaksijakoinen fiilis. Ei tullut tappiota, mutta se voittokin oli tarjottimella.

TPS tarjosi taas ottelussa kaksi uutta liigadebytanttia. Hyökkääjä Hushyar Aftab juoksi kentälle Juho Lehtosen tilalle 79. minuutilla. SalPa:sta lainasopimuksella tullut Niklas Friberg teki puolestaan oman Veikkausliigadebyyttinsä olemalla avauksessa ja painamalla matsin alusta loppuun asti.

Lisää uutisia