TPS hakee vapaaehtoisia miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumiin

TPS:n kone on kiihtynyt Ykkösessä koko ajan ja viimeiset kolme peliä on oma pää pysynyt puhtaana. Usein, kun pelit alkavat sujua, kasvavat myös yleisömäärät. TPS haluaa palvella asiakkaitaan jatkossa vielä entistäkin paremmin ja joustavammin. Siksi TPS:n otteluorganisaatio hakeekin joukkoonsa vielä uusia vapaaehtoisia palvelemisen ammattilaisia.

Haemme tällä hetkellä sellaisia vapaaehtoisia TPS-henkisiä ihmisiä, jotka voisivat sitoutua kauden 2015 osalta TPS:n kotiotteluihin lipuntarkastajiksi. Työ on lipuntarkastusta, joka tapahtuu ennen ottelua stadionin sisäänpääsyporteilla, ja ottelun aikana pääkatsomon sisäänkäyntiporteilla.

Kaikki vapaaehtoiset ovat osa TPS:n otteluorganisaatiota. Samalla pääsee seuraamaan läheltä, miten TPS:n muu otteluorganisaatio toimii. Koska työ painottuu aikaan ennen ottelua sekä tauolle, pääsee myös itse ottelutapahtumaa seuraamaan aika mukavasti.

Lipuntarkastajilta odotetaan 16 vuoden ikää vuoden 2015 aikana, iloista asiakaspalveluasennetta sekä sitoutumista mahdollisimman moneen TPS:n kotiotteluun. Ymmärrämme toki, jos joku ottelu jää väliin.

Vapaaehtoisia tarvitaan myös 14.6. pelattavaan TPS-Haka-otteluun.

Mikäli kiinnostuit asiasta, ilmoita yhteystietosi TPS:n toimiston sähköpostiin, niin olemme sinuun heti yhteydessä.

Yhteydenotot:
fc.toimisto@tps.fi

Lisää uutisia