TPS haastaa Pikkuhuuhkajat keskiviikkona Eerikkilän Urheiluopistolla

Nyt se taas alkaa! TPS pelaa kauden 2019 ensimmäisen harjoitusottelunsa keskiviikkona 16.1. Eerikkilän Urheiluopiston huippuolosuhteissa. TPS kohtaa tämän kauden ensimmäisessä ottelussaan Juha Malisen valmentaman U21-maajoukkueen klo 17.00 alkaen. Malisen ryhmän mielenkiintoisin pelaaja tepsiläisittäin on Onni Valakari, joka siirtyi viime elokuussa Turusta norjalaisen Tromsø IL:n riveihin.

TPS matkustaa Turusta Eerikkilään 22 pelaajan voimin. Joukkueessa on mukana niin sopimuspelaajia kuin testipelaajiakin. Päävalmentaja Tommi Pikkarainen tullee peluuttamaan Eerikkilässä kaikkia matkaan lähteviä pelaajia, paitsi Rasmus Holmaa. Holma on näillä näkymin pelikunnossa kuitenkin jo Suomen Cupin avausottelussa. Ennen joulua sopimuksen kaudesta 2019 TPS:n kanssa tehnyt Eliécer Espinosa on myös jo palannut Kolumbiasta Suomeen. Hyökkääjä Sterling Yateke ei ole vielä palannut seuransa harjoitusvahvuuteen.

Testipelaajista matkaan lähtevät keskuspuolustaja Alieu Ceesay, laitapuolustajat Eino Ek, Kristian Heinolainen, Viktor Limnell ja Christian Sady sekä hyökkääjä Juho Salminen.

22-vuotias gambialainen Ceesay on pelannut viimeksi Jalkapallon Kakkosta lappeenrantalaisessa PEPO:ssa. 23-vuotiaan Ekin seura kaudella 2018 oli tamperelainen TPV.

Pääkaupunkiseudulla useita eri seuroja edustanut Heinolainen pelasi kaudella 2018 PS Kemin riveissä 24 Veikkausliigaottelua. 19-vuotias Heinolainen kuului viime kesänä Suomen U19-maajoukkueeseen, joka pelasi EM-lopputurnauksessa Vaasassa ja Seinäjoella.

23-vuotias Limnell pelasi kaudella 2018 Jalkapallon Ykköstä EIF:n riveissä. Yhdysvalloista kotoisin oleva 24-vuotias Sady on pelannut puolestaan viimeksi portugalilaisessa S.C. Praiensessa, joka on kotoisin Azorien saarilta.

23-vuotias Salminen pelasi kaudella 2018 KaaPo:n paidassa Kakkosta. Hän on pelannut myös Veikkausliigassa FC Interin riveissä 37 liigaottelua kausina 2014-16 ja viimeistellyt niissä kaksi maalia.

Päävalmentaja Pikkaraisen haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/tps-haastaa-pikkuhuuhkajat-keskiviikkona-eerikkilan-urheiluopistolla/

TPS TV lähettää vuoden ensimmäisen harjoitusottelun suorana lähetyksenä: https://tpstv.fi/live/

Lisää uutisia