TPS-Gaalassa palkittiin kauden 2010 parhaat tepsiläiset

TPS:n perinteisessä kauden päätösgaalassa palkittiin kuluneen kauden parhaat tepsiläiset.

Vuoden lupaavimmaksi naispelaajaksi valittiin Sari Tikkanen perusteluin: ”Energinen ja kovaa taisteleva laituri, joka on nostanut tasoaan kauden edetessä. Pelannut alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa 2 peliä sekä ollut mukana vuotta vanhempien maajoukkueeen EM-alkukarsinnassa.”

Naisten paras maalintekijä oli viime vuoden tavoin Noora Savolainen 4 maalilla. Vuoden naispelaajaksi valittiin Katja Kankaanpää. Maalivahtilupaus on pelannut tällä kaudella B-maajoukkueessa 2 ottelua sekä 5 ottelua alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Lisäksi Kankaanpää pelasi kaudella 2010 7 nollapeliä! Naisten palkinnot luovutti Tepsin mimmien vuoden 1978 mestarijoukkueen jäsen, Leena Virtanen.

TPS Juniorijalkapallo palkitsi Gaalassa vuoden esimerkillisenä tepsiläisenä Jukka Puputin pitkäaikaisesta ja esimerkillisestä toiminnasta joukkueen ja seuran hyväksi sekä juniorijalkapallon vuoden valmentajana Tomi Tuomisen. Tämä TPS D13 Black joukkueen valmentaja on omalla ryhdikkäällä toiminnallaan saanut joukkueen harjoittelemaan tavalla, joka on kehittänyt pelaajia niin yksilöinä kuin myös joukkuepelaajina.

Kolmatta kertaa jaettu Sydän pelissä -palkinto luovutetaan henkilölle, joka on TPS:n arvojen mukaisesti ja omalla positiivisella tavallaan tunnustanut TPS:n mustavalkoisia värejä. Palkinto ojennettiin FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagranden toimesta Raimo Toivaselle.

Lisää uutisia