TPS-FC Inter pelataan sittenkin Kupittaan vitoskentällä

Liigacupin Etelälohkon päätösottelu TPS-FC Inter pelataan lopullisen päätöksen mukaan sittenkin Kupittaan vitoskentällä. Otteluhan piti alun perin pelata Urheilupuiston yläkentällä, mutta torstainen lumi- ja räntämyräkkä ja kentän pinnan mahdollinen liukkaus pitivät huolen siitä, että kentällä ei uskalla vielä pelata. TPS pahoittee pelipaikkaan liittyvää pallottelua paikasta toiseen, mutta ei voinut tehdä luonnonvoimien edessä nyt muutakaan, kuin vaihtaa pelipaikkaa.

– Turun kaupunki on tehnyt kaikkensa kentän kunnostamisen eteen ja yläkenttä on saatu lanattua. Koska yläkenttä ei ole kuitenkaan lämmitettävä kenttä, ja illaksi on luvassa pientä pakkasta, emme halunneet ottaa mitään riskejä pelaajien turvallisuuden suhteen. On olemassa suuri riski, että yläkentän pinta on liian liukas ja siksi peli pelataan loppujen lopuksi Kupittaalla, FC TPS Turku Oy:n Marco Casagrande perustelee lopullista kenttäpäätöstä.

Kauden ensimmäinen Turun derby alkaa Kupittaalla alkuperäisen aikataulun mukaan tänään perjantaina 11.3. klo 18.00. TPS myy otteluun 5 ja 2 euron hintaisia pääsylippuja. Aikuisten liput maksavat vitosen ja lapset, opiskelijat ja eläkeläiset pääsevät sisään kahdella eurolla. Vapaakorteista tähän otteluun käyvät ainoastaan TPS:n Kultamerkki ja Palloliiton Kultakortti.

– Koska pelipaikka muuttui vielä viime hetkellä, päätimme laskea lippujen hinnat puoleen alkuperäisestä. Tapahtuma-alue on kuitenkin rajattu ja itse ottelutapahtuma on kaikille katsojille maksullinen, Casagrande muistuttaa.

TPS:n kannattajat sijoittuvat lähempänä Veritas Stadionia olevaa lisäkatsomoon ja Interin kannattajat sijoitetaan kuuluttamon takana olevaan lisäkatsomoon. Molemmat kannattajakatsomot ovat vaihtopenkkien puoleisella reunalla.

TPS toivottaa kaikki katsojat tervetuleeksi kauden ensimmäiseen Turun Derbyyn!

Lisää uutisia