TPS-EIF -ottelu keskeytettiin sääolosuhteiden vuoksi

Ykkösen kauden avauskierroksen ottelu TPS-EIF keskeytettiin ottelun tauolla. TPS ja EIF ehtivät pelata ottelun ensimmäisen puoliajan sankassa räntäsateessa ja tauolle mentiin tilanteessa 1-1. TPS:n 1-0-maalista vastasi Jonni Peräaho ja EIF:n tasoituksen viimeisteli Felix de Bona. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla kenttäolosuhteet pahenivat räntäsateen myötä koko ajan.

Otteludelegaattina toiminut Petteri Kari kuunteli ottelun tauolla molempien joukkueiden valmentajia ja kapteenistoa. Tämän palaverin seurauksena ottelu päätettiin keskeyttää ennen toisen puoliajan alkua. Kentän liukkaus teki molempien joukkueiden mielestä pelialustasta niin vaarallisen, että ottelun jatkamiseen olisi liittynyt liikaa terveysriskejä. Petteri Kari kunnioitti joukkueiden tahtoa ja päätti keskeyttää pelin. Valistuneiden arvioiden mukaan TPS-EIF pelataan mahdollisimman pian kokonaan uudestaan alusta asti. Tämä ei ole kuitenkaan varmaa tietoa.

Ykkönen on Suomen Palloliiton alainen sarja ja lopullisen päätöksen ottelun kohtalosta tekee Suomen Palloliitto omine päätöksentekoelimineen. SPL:n alaisten sarjojen otteluita on siirretty monistakin eri syistä, mutta ottelun keskeytys on äärimmäisen harvinaista. TPS tiedottaa TPS-EIF-ottelun kohtalosta heti, kun asia etenee Suomen Palloliiton päätöksentekoelimissä päätöksiin asti.

Keskeytetyn TPS-EIF -ottelun lumisia ensimmäisen puoliajan tapahtumia voi kerrata TPS TV:n ottelukoosteesta: https://tpstv.fi/kooste-tps-eif-1-1-29-04-2017-keskeytetty/

Lisää uutisia