TPS ei saanut kaipaamaansa revanssia, ONS voittoon loppuhetkien maaleilla

Lopputulos:

ONS–TPS 2–0 (0–0)

Ottelun maalit:

88 min 1–0 Veera Koskela
89 min 2–0 Emma Hiukka

Varoitukset:

ONS

TPS
87 min Netta Laasio
 

TPS:n kokoonpano:

Inkeri Niemi (MV, C)
Selja Leiwo
Veera Keto
Sanna Porali
Heidi Leppämäki
Saana Kallio (46 min Viivi Ollonqvist)
Netta Laasio
Saija Östlund
Laura Linnala
Jenni Rannus (46 min Netta Hanhimäki)
Nelly Lehtilä

Erotuomari: Tatu Korkalainen

Pelipaikka: Heinäpään Palloiluhalli, Oulu

Yleisömäärä: 164

Päävalmentaja Siiri Välimaan kommentit ottelusta:

”Ensimmäinen puoliaika oli aika karmeaa pelaamista meiltä. Emme ennakoineet peliä tarpeeksi hyvin, eikä prässipelaamisemme siksi toiminut. Pelin ennakointimme oli puutteellista niin pallottomana kuin pallollisena. Pelimme oli aika sekavaa, saimmekohan kolme kertaa siinä ensimmäisellä puolikkaalla pelattua pallon organisoidusti vastustajan kenttäpuoliskolle. ONS vei peliä ja me tulimme vähän perässä koko ajan. Maalivahti Inkeri Niemi piti meitä siinä pystyssä ja antoi vielä mahdollisuuden voittoon.

Toisella puoliajalla pelimme toimi paljon paremmin, saimme prässättyä siten kuin halusimme. Pelkkä onnistunut prässipelaaminen ei kuitenkaan riitä, vaan pelisuunnitelmaa täytyisi noudattaa myös sen jälkeen. Tänään pelimme oli aika tehotonta sen jälkeen, kun pallo oli saatu prässättyä pois vastustajalta ylhäällä. Näennäisesti ihan hyvää, mutta tosi tehotonta peliä.

Ensimmäisessä maalissa meiltä tuli vähän turha rike, josta seuranneesta vapaapotkusta ONS sitten teki maalin. Sen jälkeen kävi niin, että lähdimme vähän riskillä tasoittamaan peliä. Aika nopeasti ONS sai sitten rankaistua siitä ja teki toisen maalin. Katsotaan nyt vielä, miten PK-35 pelaa Ilveksen kanssa tänään ja mistä asetelmista lähdetään sitten loppusarjan päätöskierrokselle.”

Seuraava ottelu: La 14.10. klo 15.00 TPS–Ilves, Veritas Stadion.

Ottelun kooste

Lisää uutisia