Suomalaisten huippukokkien isännöimä TPS Chef -show dinner järjestettiin jo viidennen kerran Ravintola Maunossa viime torstaina. Tämä kerran vuodessa järjestettävä ainutlaatuinen tapahtuma toi kahdeksan suomalaista huippukokkia samaan keittiöön.
TPS Chefissä olivat mukana Kari Aihinen, Janne Leppänen, Petteri Luoto, Risto Mikkola, Serko Rantanen, Marko Rauhala, Pekka Terävä sekä Antti Vahtera. Kokkijoukkueen kapteeni Pekka Terävä esitteli alkuun vieraille kaikki kokit.
TPS Chef show dinner oli jälleen viimeistä paikka myöden täynnä. Upea ilta veti paikalle lähes 200 hyvän ruoan ja TPS:n ystävää. Kokit valmistivat vieraille kahdeksan persoonallista annosta sekä sopivat juomat niihin päälle. Kokit esittelivät ennen tarjoilua annoksensa.
– Odotukset olivat taas korkealla ja tällä kertaa ne jopa ylittyivät. Saimme toinen toistaan upeampia annoksia pöytään. Ei tällaista kattausta saa mistään. Tunnelma oli sopivan rento ja näki, että ihmiset todella nauttivat. Tästä on hyvä painaa kohti liigakauden alkua, TPS-kapteeni Sami Rähmönen jutteli.
– Kokeilta, Ravintola Maunolta ja asiakkailta saadun palautteen perusteella torstaina vietettiin kaikkien aikojen paras TPS Chef. En pysty kyllä olemaan eri mieltä. Oli ihan mahtava ilta. Kaikilla osallistujilla oli siinä luonnollisesti oma merkittävä roolinsä, myyntijohtaja Timo Tuominen kiitteli koko TPS:n puolesta.
Katso kuvasatoa Facebookista.
Herkuttelu jatkuu taas kesäkuussa, kun Uittamon Paviljongissa järjestetään torstaina 7.6. klo 18.00 alkaen Tasting & BBQ -tapahtuma. Silloin illan vieraat saavat nauttia Pekka Terävän valmistamia grilliherkkuja huippuviinien kera. Illan viiniasiantuntija on tunnettu viinikauppias Kim Moliis. Vieraat saavat samalla arvoikkaita vinkkejä kesän grilli-iltoihin.
Tasting & BBQ -tapahtuma sisältää alkumaljan, ruoan sekä ruokaviinit. Hinta on 99 € (+ alv 24%) / hlö. Huom! Paikkoja on rajoitetusti.
Tasting & BBQ -tapahtuman tilaukset ja tiedustelut: fc.toimisto@tps.fi