TPS-Cercle Brugge näkyy livenä TPS TV:stä!

Jos et pääse huomenna torstaina paikan päälle Veritas stadionille katsomaan huippujännittävää UEFA Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen toista osaottelu TPS-Cercle Brugge klo 19.00, niin voit katsoa matsin myös livenä TPS TV:stä! Alta löytyvät ohjeet livelähetyksen ostoon.

Palvelu löytyy TPS TV:n valikosta kohdasta LIVE. Klikkaa siitä ja edessäsi ovat valittavat otteluparit. Valitse sieltä TPS-Cercle Brugge. Voit myös siirtyä suoraan otteluun klikkaamallatästä.

Siirry sen jälkeen kohtaan OSTA LIPPU, anna oma sähköpostiosoitteesi, sekä paina sen jälkeen kohtaa JATKA. Muista myös hyväksyä palvelun käyttöehdot – JATKA-painike aktivoituu vasta kun tämä on tehty.

Tämän jälkeen siirryt Camtenna Oy:n luomalle maksusivulle, josta voit valita mieleisesi maksukanavan. Kun maksu (6 euroa) on suoritettu, saat sähköpostiisi oman aktivointikoodisi. Palaa sen jälkeen takaisin TPS TV:lle ottelun osoittamaan kohtaan SYÖTÄ AKTIVOINTIKOODI, syötä itse koodi sisään ja ei muuta kun nauttimaan ottelusta.

Lähetys on 3-kameratuotanto suomenkielisellä selostuksella. Palvelun hinta on 6 euroa. Voidaksesi katsoa ottelun sinulla on oltava vähintään 1 Megan internetyhteys.

Lisää uutisia