TPS avaa Veikkausliigan aikataulun mukaisesti – Urheilupuiston yläkentällä

TPS avaa Veikkausliigakauden 2013 alkuperäisen aikataulun mukaisesti lauantaina 13.4. klo 14.00. Turun kaupunki ei anna lupaa pelata avausottelua TPS – FC Honka Veritas Stadionilla poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuvan kentän huonon kunnon vuoksi. Tästä syystä TPS on anonut liigalisenssikomitealta lupaa pelata ottelu varakentäksi nimetyllä Turun urheilupuiston yläkentällä.

– Ikävää, että emme saa pelata Veritas Stadionilla, mutta on tärkeää, että pääsemme aloittamaan liigakauden aikataulun mukaisesti. Teemme kaikkemme, että Yläkentälle saadaan niin hyvät olosuhteet kuin mahdollista tällä varoitusajalla. Pyydämme kaikilta tahoilta ymmärrystä tästä poikkeuksellisesta tilanteesta. Nautitaan kuitenkin siitä, että liigakausi vihdoin alkaa ja luodaan yhdessä ainutlaatuinen tapahtuma tiiviillä ja tunnelmallisella Yläkentällä, TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande toivoo.

TPS:n kausikorttilaiset sijoittuvat ottelussa katettuun pääkatsomoon. Lisäksi pääkatsomoon on myynnissä ennakkoon vain 100 lippua. Lipunmyynti otteluun pyritään avaamaan mahdollisimman pian. Lisäksi otteluun on myynnissä lippuja päädyissä sijaitseviin lisäkatsomoihin sekä pitkälle sivulle seisomakatsomoon.

Muista ottelujärjestelyistä tulossa lisätietoa myöhemmin.

Lisää uutisia